FRI FRAKT: Bruk koden 473211 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Golvklut

Artikkel
412550

Golvklut

Artikkel
412550
317,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager

Ubleket golvklut (syklut) av 65 % bomull/15 % viskose/20 % polyester - kan dekoreres med garn som syes gjennom maskene. Bør ikke vaskes.

Denne golvkluten for å sy på har (hvis man ikke vasker den) en veving med forhøyde løkker/masker som er enkle for små barn å stikke en ryanål med garn gjennom. Start i klutens øverste høyre hjørne. Legg garnet dobbelt i ryanålen og lag en knute i enden, evt. rundt den første løkken. Da trekker barnet ikke garnet av nålen. Nå kan det strikkes gjennom løkkene frem og tilbake, der et stripemønster dannes. Det anbefales å velge glatt bomullsgarn da det fungerer enklest for barnet. Variasjon: Tilfør evt. en perle (med stort hull) mellom løkkene som ekstra effekt for barnet som har gjort dette tidligere.

Å sy en golvklut/syklut er en klassisk aktivitet i mange barnehager for barn i alderen 4-5 år, men kan også være en koselig aktivitet hjemme for de minste. Det lille syprosjektet som kan foregå i en lengre periode, stimulerer barnets konsentrasjonsevne, finmotorikk, fordypelse samt vedholdenhet. Det ferdige håndarbeidet kan gjøres finere ved at en voksen syr på et bakstykke av bomullslerret, så kluten kan fungere som en pute med fyll.

Mer informasjon
Artikkel 412550
Innholdsenhet stk.
Årstid Basis
Ean nummer 5712854444163
Detaljmengde 10 stk.
Innholdsmengde 10 stk.
B cm
L cm
str. 43x47 cm
Farge lys natur

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no