ES Batik fiksativ

Varekode:
33353

ES Batik fiksativ

Varekode:
33353
49,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Salt som bevarer fargene når du fornyer gamle klær.

Festesalt brukes i fargeprosjektene for å hindre at fargen går av i vask. Du kan bruke saltet i et fargebad eller direkte i vaskemaskinen. For å lage fargebadet løser du opp 1 kg fint bordsalt med 2 liter varmt vann. Tilsett ytterligere 4 liter vann (30-60 grader), 100 ml flytende batikkfarge og 200 gram fikseringssalt - rør om, og fargebadet er klart. Legg bomullstekstilene i fargebadet - og skyll dem hele tiden i flere omganger med vann inntil vannet er klart. Vask til slutt i vaskemaskin på 30-60 grader.

Det er nesten ingen grenser for hvor mange tekstiler du kan forvandle ved hjelp av batikkteknikken - du kan for eksempel farge:.

  • Kjøkkenhåndklær
  • T-skjorter
  • Muleposer
  • Vesker
  • Grytekluter
  • Putevar
.

Batikk er en gammel fargeteknikk som ble populær på 60- og 70-tallet. Men nå har det spraglete utseendet gjort et comeback - og det er et hit hos både barn, unge og voksne. Med batikk får mønstre og farger fritt utløp på gamle klær - og dette er helt i tråd med bærekraftstrenden. Gamle T-skjorter, kjøkkenhåndklær og putetrekk kan plutselig få en helt ny look. På denne måten er batikk en viktig teknikk for oppsirkulering - fordi det handler om å tilføre ny verdi til gamle ting. Hvis du vil komme i gang med batikk, krever det nesten ingen forberedelser. Alt du trenger er en bøtte, flytende batikkfarge og fikseringssalt. Med en gang du har alt dette kan du begynne å forvandle de gamle klærne dine til fargerike gleder

Mer informasjon
Artikkel33353
Innholdsenhetpose
ÅrstidBasis
Ean nummer5708848120007
Detaljmengde 1 pose
Innholdsmengde 200 g

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Advarsel. H315 Irriterer huden. H319 Gir alvorlig øyeirritasjon. H335 Kan forårsake irritasjon av luftveiene. P101 Dersom det er nødvendig med legehjelp, ha produktets beholder eller etikett for hånden. P102 Oppbevares utilgjengelig for barn. P260 Ikke innånd støv. P305+P351+P338 VED KONTAKT MED ØYNENE: Skyll forsiktig med vann i flere minutter. Fjern eventuelle kontaktlinser dersom dette enkelt lar seg gjøre. Fortsett skyllingen. P310 Kontakt umiddelbart et GIFTINFORMASJONSSENTER/en lege. P501 Innhold/beholder leveres til i.h.t lokale og nasjonale forskrifter for avfallsbehandling.
Datablad
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no