Engel på fot av svart alutråd med diamond cut

Varekode:
v13192

Engel på fot av svart alutråd med diamond cut

Varekode:
v13192

Engelen er formet av svart alutråd med diamond cut. Deretter er den montert på stang med fot og det er satt på en glorie laget av sølvtråd med perlemorsperler.

Kreativ idé
How to do it
Guide step %d
1.
Klipp ev lengde alutråd på 55 cm. Form en sirkel med dia. ca. 7 cm. Bruk evt. omkretsen av en skål eller et glass som hjelp til dette. Sirkelen festes ved å tvinne endene sammen.
Guide step %d
2.
Form den lange biten av alutråden til en av kjolestiverne og lag et hode øverst.
Guide step %d
3.
Klipp to alutråder a 40 cm. Monter dem ved å tvinne et par ganger rundt bunnen på kjolen på hver side. Den ene tvinnes på kjolestiveren som allerede er laget. (Det blir baksiden på engelen)
Guide step %d
4.
Klipp åtte alutråder a 40 cm. De fordeles jevnt rundt kjoleåpningen nederst, men festes ikke ved hodet/halsen.
Guide step %d
5.
Den alutråden som avslutter ringen trekkes opp og tvinnes rundt halsen. Den skal brukes til å feste vingene med. Legg ned tre tråder på hver side av denne. De skal utgjøre vingene.
Guide step %d
6.
Vingene a tre alutråder samles ved halsen og festes med den alutråden som skiller dem. Denne tvinnes rundt alle seks alutrådene.
Guide step %d
7.
Hver vinge a tre tråder samles en og en med tvinning på samme alutråd på baksiden av engelen.
Guide step %d
8.
Tre perlemorsperler med en stjerneformet perle i midten på den tynne, forsølvede tråden. Mål engelens hode og avslutt glorien med å tvinne.
Guide step %d
9.
Monter den ferdige engelen på en stang med fot ved hjelp av lim.
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no