Elastisk smykketråd

1 Rl., 100 M, Flat, 1 mm
#61534
#61534
0% of 100
0
13
Spesialpris 195,00 kr. Selling Price 217,00 kr.
Legg til ønskeliste
Er på lager
Levering er 2-4 virkedager.
Endre variant +{{ variants.length }}
{{ currentProduct.name }}

Sterk elastisk nylontråd til smykkeproduksjon.

Smykkeproduksjon er selve symbolet på personlig uttrykk, avslappende fordypning og kreativitet. Resultatet er den perfekte dekorasjon for håndledd eller hals. Så klipp av et stykke av den enkle og ukompliserte nylontråden og kom i gang med dine originale kreasjoner. Både små og store kan gå amok med fargerike perler og myke fjær og uttrykke sin kreativitet på alle mulige forskjellige måter. Fra et feminint og enkelt perlearmbånd til elegant eller rustikk halskjede, mulighetene er uendelige når du har elastisk nylontråd og dekorative rekvisita klare til bruk. Når du velger perler, må du passe på at den elastiske smykketråden har riktig diameter for hullet i perlene. Den elastiske smykketråden er sterk, men hvis du vil træ mange store glassperler, kan du vurdere å bruke den enda sterkere smykketråden til dine kreative smykkeprosjekter..

Snart står familie og venner i kø for å få tak i de unike smykkene fra den selvutnevnte smykkedesigneren, som du snart vil kunne kalle deg. Hobbyrommet ditt er nå smykkeverksted, og paletten og malepenslene er erstattet med smykketråd og perler. Og smykkeskrinet ditt er fullt av alle de fantastiske smykkene du har laget. Og de setter et festlig preg på ethvert antrekk. Inviter venner, mor eller søster til å tilbringe kvalitetstid sammen og dele gleden ved å lage smykker. Slipp løs fantasien ved smykkelagingsbordet, og bruk alt fra ferskvannsperler og rocaiperler til perlemorsperler og fjær.

10%
Mer informasjon
Artikkel61534
MerkeCreativ Company
Innholdsenhetrl.
AnledningBasis
EAN5707167049532
Detaljmengde 1 rl.
Innholdsmengde 100 m
Motiv/Form flat
tykkelse 1 mm
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Elastisk smykketråd, flat, tykkelse 1 mm, 1x100m/ 1 rl.
Din vurdering:
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som gjest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no