4+

Eggeskall av terrakotta med lakkering og tusjtegning

Eggeskall av terrakotta med lakkering og tusjtegning

Inspirasjon: 14084

Fra: kr 35,00

Til: kr 2 242,50

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 35,00

Til: kr 2 242,50

Dette kreative prosjektet styrker barns skille- og naturklokskap ved at barna får noe til å gro. Innledningsvis stimuleres barnas evner til å skille/forutse hva som vil skje når de dekorerte eggeskallene sås. Spiringsprosessen styrker barnas naturklokskap idet de lærer at vann, varme og lys er nødvendige for planters vekst.
Guide step 1
Step 1.
Lakker eggeskallene på utsiden med decoupagelakk til glass og porselen (da blir overflaten mettet så tusjfargen fester bedre og blir drøyere i bruk). La tørke.
Guide step 2
Step 2.
Tegning og fargelegging lages etter fantasien. Bruk svart konturtusj og tusj i forskjellige farger. Begge typene til glass og porselen.
Guide step 3
Step 3.
Herd dekorasjonen 90 min. i vanlig ovn ved 160 grader.
Guide step 4
Step 4.
Etter avkjøling plantes det i potten. Bruk såjord og så f.eks. solsikke, tomat osv. Følg veiledningen som står på emballasjen på de forskjellige sortene.
Guide step 5
Step 5.
TIPS! For å hjelpe spiringen på vei - som i et drivhus - kan et klart beger av plast settes over planten som et lokk.
Guide step 6
Opplevelses-klok
Intuitiv viten. Styrkes ved aktiviteter hvor bana skal bruke deres evner til å fornemme hva som (kanskje) vil skje, og ved å tankelese og tenke synkront.Når barn bøyer og former materialer og f.eks. dekker dem med gipsgaze, stimuleres deres intuisjon og opplevelsesklokskap.
Guide step 7
Natur-klok
Naturalistisk viten. Styrkes ved aktiviteter hvor barna skal bruke deres evner til å sanse, oppdage, gjengi, kopiere og forstå naturen. Å lære om naturens krefter og vite hvordan de påvirker menneskers livsvilkår.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva