FRI FRAKT: Bruk koden 473211 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Egg av papp med quilling

Artikkel
v12977

Egg av papp med quilling

Artikkel
v12977

Kartong fra Canson, skåret i strimler på en giljotinskjærer, rullet i spiraler med quilling-penn og formet i et quilling-board. Deretter er alle spiralene limt fast på pappegg, malt med Plus Color akrylmaling.

Velg produkt for idèen

Dette er et påkrevd felt.

Samlet pris for valgte produkter
din Customization
Kreativ idé
Egg av papp med quilling
Egg av papp med quilling

Er på lager

8,00 NOK

Sammendrag
  Creative idea
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  Pappegget males med Plus Color Akrylmaling, hvit.
  Guide step %d
  2.
  Skjær Canson Kartong i 5 mm brede strimler på en giljotinskjærer fra Fiskars. Start med å skjære til kartongstykket så giljotinskjærerens måleredskap kan ses og benyttes på venstre side.
  Guide step %d
  3.
  Hver strimmel settes i quilling-pennens spor og rulles sammen til en stram spiral. Plassér evt. strimmelen i et quilling-board, så formen holder seg bedre.
  Guide step %d
  4.
  Hvis quilling-boardet er valgt som hjelpeverktøy, tas spiralen opp herifra og rulles forsiktig ut mellom to fingre. Lim forsiktig, og så kan spiralen settes i spenn i boardet til limet er tørt.
  Guide step %d
  5.
  De herdede spiralene limes fast på egget så man får fram det ferdige resulatetet med mønster, enten man ønsker å dekke egget helt eller delvis.
  Guide step %d
  6.
  TIPS! Halve strimler kan evt. presses ned i en litt større hjerteform på quilling-boardet - flere om gangen og limes sammen med et par dråper lim.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no