Edding 370 tusj

Varekode:
25005

Edding 370 tusj

Varekode:
25005
38,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager

Permanent, vannfast tusj med rund spiss .

Tusjen har en fast filtspiss, som gjør det enkelt for deg å gjøre bokstavene nøyaktig og leselig. Det er derfor den idèelle tusjen å ha hjemme og på kontoret. Den ødelegges ikke raskt, er du det barnet som fargela utenfor strekene? Da trenger du kanskje også å vite at det er enkelt å fjerne med litt husholdningssprit med en fuktig klut..

Skal huskelappen skrives i en rivende fart eller skal notene på jobben kunne tydes av dine kollegaer? Da er det viktig å ha den riktige tusjen for hånd. I helgen er tusjen kanskje et nyttig redskap i leken. Når steinen du fant på strandturen skal gjøres levende, har du tusjen klar for å tegne et par store, runde øyne. Men hvorfor stoppe der, når tusjen virker på tre, stoff, glass, plast og metall. Du kan bare gå amok med skrivingen og dyrke dekorasjonsgleden, for tusjen skal rekke hele veien.

Mer informasjon
Artikkel25005
FargeSort
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer4004764089901
Salescontentqty 1 stk.
Salesqtyunit 1 stk.
Linethickness 1 mm
Fargesvart

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no