Dyr og insekter laget av grener, garn og Sticky Base

Varekode:
v15698

Dyr og insekter laget av grener, garn og Sticky Base

Varekode:
v15698

Lag dyr av grener og kvister fra naturen. Grenene er dekorert med garn og akvarellpapir. Alt er festet og limt på med Sticky Base, som påføres med fingrene.

Kreativ idé
How to do it
Guide step %d
1
Lim grenene og kvistene ved å påføre den klebende Sticky Base med fingrene og sett sammen. Grenene kan evt. avkortes med en grensaks.
Guide step %d
2
Vikle tykt garn som vist på bildet. Bruk evt. kvisten til følehorn. Fest til slutt endene av garnet med små klatter Sticky Base.
Guide step %d
3
Tegn vinger, øyne med tynn svart tusj på kraftig akvarellpepir og klipp ut delene.
Guide step %d
4
Fest de utklipte delene med en klatt Sticky Base. La det tørke.
Guide step %d
5
Tegn vinger til en sommerfugl etter sjablongen som du finner i en PDF-fil på siden. Her brukes kraftig akvarellpapir. Mal vingene med vannfarger og la de tørke, mens kroppen lages på samme måte som før. Klipp ut vingene og lim kroppen over vingene med Sticky Base.
Guide step %d
6
Sett evt. flere grener sammen, hvis en gren f.eks. mangler et ekstra ben. Knyt grenene sammen ved å vikle tykt polyacrylgarn rundt de, knyt en knute og tilfør en klatt Sticky Base.
Guide step %d
7
Lag runde garnklumper til snuter, prikker m.m. ved hjelp av avklipte og opptrevlede garnstykker på ca. 2 cm. Bland garnet inn i Sticky Basen og fest garnklumpene de ønskede steder på dyret.
Guide step %d
8
Monter følehorn, øyne og sneglehus på din figur med en klatt Sticky Base. La evt. figuren stå opp av en støtte, så kvist og akvarellpapir ikke glir ned under tørkeprosessen.
Guide step %d
Sjablong
-
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no