Dukker laget av klesklyper

Varekode:
v15705

Dukker laget av klesklyper

Varekode:
v15705

Lag små dukker selv av gammeldagse klesklypere med propp. Dekorer de med hobbymaling, tusj, piperensere og filt for å skape forskjellige uttrykk.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

din Customization
Kreativ idé
Dukker laget av klesklyper
Dukker laget av klesklyper

Er på lager

30,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Juster lengden på klesklypene ved å markere med en strek og kort ned endene. Til denne idèen er klesklypene kortet ned til følgende lengder: Far: Full størrelse Mor: 0,7 cm kortet ned Datter: 2,7 cm kortes av Baby: 4,5 cm kortes av
  Guide step %d
  2
  Tegn ansikter på klesklypene på klesklypene med Colortime Finelinertusj. Bruk en liten pensel og hobbymaling til å male hår. Mal to små treperler til jentenes knoll og lim knollene fast med hobbylim. Når morens hår er tørt, males et grått pannebånd med hobbymaling. Når pannebåndet er tørt, tilføres små prikker over med hvit hobbymaling.
  Guide step %d
  3
  Lag faren ved å male toppen av klesklypen blå. Når malingen er tørr, males et svart slips på. Mal bunnen av klesklypen og foten svart og la det tørke. Stikk hull i hver side av klesklypen til armer og en syl. Ta på litt hobbylim på endene av to stykker blå piperensere og stikk de inn i hullene.
  Guide step %d
  4
  Klipp et svart stykke filt til farens bukser. Bruk mønsterarket, som finnes i en PDF-fil på siden. Klipp en linje i midten av det svarte stykket filt, så buksebenene blir delt. Sett powertape langs alle kanter og tape buksene på. Samlingen skal være bak.
  Guide step %d
  5
  Klipp et brunt stykke filt etter mønsterarket til farens belte. Det er en god idè å sette powertape på først, da holder filten fast når det klippes smalt. Bruk samme prosedyre for å klippe et lite beltespenne i grå filt og fest det på beltet.
  Guide step %d
  6
  Lag moren ved å male benene og foten svart.
  Guide step %d
  7
  Klipp bluse, nederdel og belte etter mønsterarket. Sett powertape på tøyet eller på klesklypen som vist på bildet.
  Guide step %d
  8
  Sett fast tøyet på klesklypen. Lukk nederdelen på baksiden med et stykke powertape.
  Guide step %d
  9
  Stikk hull i hver side av klesklypen til armer med en syl. Ta på litt hobbylim på endene av to stykker gul piperensere og stikk de inn i hullene
  Guide step %d
  10
  Lav datteren ved å male bunne av klesklypen svart og foten lyserød. Når malingen er tørr, males det små hvite prikker på benene.
  Guide step %d
  11
  Klipp ut kjolen etter mønsterarket. Sett på kjolen med powertape.
  Guide step %d
  12
  Stikk hull i hver side av klesklypen til armer med en syl. Ta på litt hobbylim på endene av to stykker lyserød piperenser og stikk de inn i hullene.
  Guide step %d
  13
  Klipp en liten sløyfe i hvit filt og lim den fast på kjolen med hobbylim.
  Guide step %d
  14
  Lag babyen ved å klippe en lyserød kyse og et lyseblått svøp etter mønsterarket. Ta på powertape langs kantene og fest på babyen.
  Guide step %d
  15
  Klipp en bord i hvit filt etter mønsterarket.
  Guide step %d
  16
  Sett borden fast langs svøpets kant med hobbylim.
  Guide step %d
  Mønsterark
  -
  Attached file: Last ned
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no