Drops startsett, jordbær og fløtekaramell

#v11240

[b]Mengde:[/b] Ca. 500 g. [b]Tilberedningstid:[/b] ca. 30-45 minutter [b]Holdbarhet:[/b] 1 måned i lufttett emballage

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
Ingredienser:   [b]Grunnmasse:[/b] 1 dl. vann 450 g sukker 125 g druesukker [b]Jordbærdrops:[/b] 2 ts. sitronsyre 1,5 ml rød godterifarge 2 ml jordbæraroma [b]Fløtekaramelldrops:[/b] 1,5 ml brun godterifarge 4 ml fløtekaramellaroma
2   [b]Redskaber:[/b] 1 lille gryde med låg (ikke aluminium) 1 vægt 1 deciliter mål 1 termometer (200 grader) 1 håndklæde 1 bageplade (evt. 2 ved flere portioner) 1 teflonvæv 1 pensel 2 plastskrabere 1 sprøjte 1 saks pr. bolsjeklipper [b]Emballage[/b] Plastposer eller anden lufttæt emballage
Sånn gjør du:   1. Brett håndkleet og legg det på bordet. Legg stekeplaten på håndkleet. Smør teflonveven med litt olje på begge sidene og legg det på stekeplaten. Smør plastskrapere og sakser men en smule olje. 2. Ha vann, sukker og druesukker i gryten og sett den på full varme med lokk. 3. Når alt sukkeret er smeltet, tas lokket av og termometeret settes i gryten. 4. Kok opp til nøyaktig 162 grader og hell massen på teflonveven. 5. Vent ½ minutt. Tilsett farge og evt. sitronsyre. Elt med plastskrapene fra side til side, så fargen fordeles og massen flyttes rundt på teflonveven. 6. Når massen er litt fastere, tilsettes smaksstoffet. Elt videre til massen er så avkjølt, at den kan eltes med hendene. 7. Samle massen i en klump og trekk ut korte strimler etterhvert som de klippes til drops eller formes til kjærligheter. La ikke dropsene røre hverandre. 8. Dropsene pakkes lufttett når de er lett avkjølt. [b]Feilsøking:[/b] Dropsmassen krystalliserer seg: - Underlaget kan ha blit for varmt. Skift stekeplaten eller flytt til et nytt sted på bordplaten. Dropsene klistrer: 1. Det kan blitt brukt for mye olje på teflonveven og redskapene. 2. Luftfuktigheten i lokalet kan være for høy - luft ut.
Har du allerede registrert deg? Last ned malen
Utforske også
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no