Doodling på terrakotta

Doodling på terrakotta

Inspiration: 15090

Fra: kr 38,75

Til: kr 433,75

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 38,75

Til: kr 433,75

Det er lett å tegne små detaljer (doddle) på terrakotta. Terrakottaens ru overflate er hard ved tusjens filtspiss. Derfor anbefaler vi å lakkere overflaten med decoupagelakk beregnet på glass og porselen, før det tegnes med svart konturtusj.
Sånn gjør du
Guide step 1
Step 1.
Å doodle er et uttrykk for en tegnestil der man lager streker og mønster med svart tusj og dekker flater av papir og andre emner med denne litt grafiske stilen. Å doodle krever en god presisjonstusj og en glatt overflate så pennen glir lett. Lakker terrakottaens ru overflate med decoupaglakk beregnet til glass og porselen og la det tørke fullstendig.
Guide step 2
Step 2.
Tegn med konturtusj beregnet til glass og porselen. Filtspissen og fargen flyter lett uten å renne og denne tusjen er derfor ideel til teknikken å doddle. Velg selv om emnet skal fylles helt eller delvis. Start evt. nede i et hjørne og fyll ut flaten. La det tørke.
Guide step 3
Step 3.
Sett i kald ovn og still temperaturen på 160 °C (ikke varmluft). Når temperaturen er nådd, varmeherdes terrakottaemnet i 30 min. NB: Husk å fjerne bunnen hvis det er en sparefigur, da den ikke tåler varme.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva