Doodling på terrakotta

Varekode:
v15090

Doodling på terrakotta

Varekode:
v15090

Det er lett å tegne små detaljer (doddle) på terrakotta. Terrakottaens ru overflate er hard ved tusjens filtspiss. Derfor anbefaler vi å lakkere overflaten med decoupagelakk beregnet på glass og porselen, før det tegnes med svart konturtusj.

din Customization
Kreativ idé
Doodling på terrakotta
Doodling på terrakotta

Er på lager

51,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Å doodle er et uttrykk for en tegnestil der man lager streker og mønster med svart tusj og dekker flater av papir og andre emner med denne litt grafiske stilen. Å doodle krever en god presisjonstusj og en glatt overflate så pennen glir lett. Lakker terrakottaens ru overflate med decoupaglakk beregnet til glass og porselen og la det tørke fullstendig.
  Guide step %d
  2
  Tegn med konturtusj beregnet til glass og porselen. Filtspissen og fargen flyter lett uten å renne og denne tusjen er derfor ideel til teknikken å doddle. Velg selv om emnet skal fylles helt eller delvis. Start evt. nede i et hjørne og fyll ut flaten. La det tørke.
  Guide step %d
  3
  Sett i kald ovn og still temperaturen på 160 °C (ikke varmluft). Når temperaturen er nådd, varmeherdes terrakottaemnet i 30 min. NB: Husk å fjerne bunnen hvis det er en sparefigur, da den ikke tåler varme.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no