Dobbeltkort dekorert med utskjæring og designpapir

Varekode:
v14728

Dobbeltkort dekorert med utskjæring og designpapir

Varekode:
v14728

Kortene er dekorert i samme stil på forsiden. Den ene med utskjæring av to kaktuser etter sjablong og et stykke designpapir som er festet på innersiden. De er pyntet med selvklebende rhinsten. Det andre kortet med et festet stykke designpapir som er skåret til etter sjablongen. Begge kortene er pyntet med utklipp fra designpapiret (delvis tekst, delvis både tekst og et motiv).

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
Kreativ idé
How to do it
Guide step %d
1
Kort med utskjæring på forsiden: Print sjablongen som finnes i en pdf-fil til denne idèen. Legg sjablongen på kortets forside og skjær ut gjennom begge lagene.
Guide step %d
2
Skjær et stykke designpapir i samme format som kortets forside eller litt mindre og fest det på innsiden så motivene er synlige gjennom utskjæringene på forsiden.
Guide step %d
3
Pynt hver kaktus etter smak med selvklebende rhinsten og evt. et utklipp fra designpapiret.
Guide step %d
4
Kort med collage på forsiden: Skjær et stykke designpapir i samme format som kortets forside eller /som her) litt mindre. Skjær også ut en sirkel. Bruk f.eks. bunnen av et glass som sjablong. Fest designpapiret utenpå forsiden sammens med et utklipt motiv fra designpapiret.
Guide step %d
5
Pynt med enda et utklipt motiv (gjerne mindre) og sett det evt. på med en 3D-klebepute for aå løfte det effektfult opp fra underlaget.
Guide step %d
Sjablong
-
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no