Velg mellom sesong

Jul, påske og Halloween er alle høytider som inspirerer til mer kos og kreativitet. Våre forskjellige gjør det selv-sett er ideelle til disse høytidene. De ferdigpakkede eskene inneholder alt du trenger til en kreativ aktivitet. Velg et sett som passer til den kommende julen og begynn å lage flotte dekorasjoner eller søte figurer.

 

>

{{ totalCount }} elementer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreative aktiviteter til høytidene

Når vi nærmer oss årets høytider, starter forventningsgleden å sette inn – vi venter i spenning på hygge med familien, spise god mat og fordype oss i kreative aktiviteter. Høytider er uten tvil forbundet med mange gleder. Men mangler du inspirasjon til, hvilke aktiviteter du og din familie skal hive dere ut på til jul, påske og halloween, kan du utforske våre DIY kits. De kommer i mange forskjellige varianter og er for både nybegynnere og trenede. Velg det DIY kittet, som passer til høytiden, og start med å kreere. For med de ferdigpakkede eskene er de kreative aktivitetene klare for å starte med. Våre DIY kits inneholder alle de materialene vi trenger, og all den veiledningen du trenger – det har aldri vært enklere å være kreativ i høytidene.

 

Aktiviteter til jul

Julen er nok høysesong for kreative sysler og familiekos. Så snart vi kommer til desember, tenker du sikkert allerede på hjemmelaget pynt og hjemmelagede gaver. Det hører høytiden til, og bare tanken om å lage dine egne julegaver fyller deg straks med ekte julestemning. Alle 24 dager opp mot juleaften er som regel den store forberedelsestiden, der både pynten og julegavene skal ordnes. Heldigvis behøver det hverken være vanskelig, dyrt eller tidskrevende. Du skal bare finne våre esker, som Mini DIY Kits, DIY Kits og krea sett - de er fylt med aktiviteter til den fine juletiden. I våre DIY kits får du alt det du trenger for å lage hjemmelagde gaver – om det er julegaver, adventsgaver og kalendergaver. Utforsk våre forskjellige varianter av DIY kits til jul, og få en desember med mange nisser, stjerner, engler, kremmerhus og mye mere.

 

Aktiviteter til halloween

Halloween kalles også alle helgens aften og er den dagen på året, der den hyggelige uhyggen skal skinne gjennom – og det gjør den jo aller best med pynt. Både gresskar, skjeletter og edderkopper i spindelvev kan være med på å gi et lite gys, som nærmest er en tradisjon på den skremmende gode høstdagen. Så ta den festlige anledningen, og vær kreativ alene eller sammens med familien. Se våre DIY kits, som setter fart i kreative halloween-aktiviteter.

 

Aktiviteter til påske

Påske minner om fargerike påskeegg, fine påskekyllinger og påskeharer i kosete uttrykk. Påske er kjent som en høytid fylt med aktiviteter for barn og voksne. Tradisjonen tro kan du og barna blåse egg, og male ansikter og mønster på de med tusj. Mangler du en aktivitet, som er enkel og rask å starte med, kan du f.eks. prøve våre Mini DIY Kits. I disse små eskene har du og din familie alle de hobbyartiklene, dere trenger. På den måten unngår du å bruke tid på å lete etter hobbyartikler, og kan bruke mere tid på å kreere og hygge dere sammen med familien. Se våre DIY kits fylt med morsomme og kreative aktiviteter til påske.

 

Kreative aktiviteter til alle årstider

Kreativitet er heldigvis ikke kun forbeholdt høytider som påske, jul og halloween. Kreativ er noe, du kan være hele året - uansett årstid og sesong. Vår og sommer er f.eks. fantastiske årstider til å være kreativ ute. Alle de solskinnstimene gir anledning til å male, tegne og dekorere under åpen himmel. Men på høsten og vinteren er det omvendt. I disse årstidene søker vi helst inneaktivitet, er det er varmt og tørt, for her kan vi sitte fordypet i timevis, mens vi strikker, syr eller klippe-klistrer. Sjekk ut  våre DIY kits, og finn en som passer til årstiden – om det er vår, sommer, høst eller vinter.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no