Velg mellom sesong

Jul, påske og Halloween er alle høytider som inspirerer til mer kos og kreativitet. Våre forskjellige gjør det selv-sett er ideelle til disse høytidene. De ferdigpakkede eskene inneholder alt du trenger til en kreativ aktivitet. Velg et sett som passer til den kommende julen og begynn å lage flotte dekorasjoner eller søte figurer.

  • Kategorier
  • filtre
  • Sorter etter

Items 1-36 of 116

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

Items 1-36 of 116

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

KREATIVE FERIEAKTIVITETER

Når vi nærmer oss julen som jul og påske, begynner vi å få forventninger – vi venter spent på å ha det gøy med familien, spise deilig mat og fordype oss i kreative aktiviteter. Det er ingen tvil om at hver julesesong assosieres med mange gleder. Men hvis du trenger inspirasjon til hvilke aktiviteter du og familien din bør engasjere dere i til jul, påske og Halloween, kan du utforske gjør det selv-settene våre. De kommer i mange forskjellige varianter og er designet for både nybegynnere og erfarne håndverkere. Bare velg den som passer til julehøytiden og begynn å skape. For med ferdigpakkede esker er de kreative aktivitetene klare til bruk. De inneholder alle materialene og alle instruksjonene du trenger – slik at det aldri har vært enklere å være kreativ i julen.

JULEAKTIVITETER

Julen er sannsynligvis høysesong for kreative eventyr og familiemoro. Så snart desember kommer, tenker du sannsynligvis allerede på hjemmelagde dekorasjoner og gaver. Det er en del av julehøytiden, og ideen om å lage sine egne julegaver fyller deg umiddelbart med ekte julestemning. Alle de 24 dagene før jul brukes til å forberede anledningen, og både pynt og julegaver må sorteres. Heldigvis trenger det ikke å være vanskelig, dyrt eller tidkrevende. Alt du trenger å gjøre er å finne noen av våre mange esker, som DIY-kits og kreative sett som er fylt med aktiviteter til julesesongen. Våre sett inneholder alt du trenger for å lage hjemmelagde gaver – enten det er julegaver, adventsgaver eller julestrømpegaver. Utforsk våre ulike gjør-det-selv-sett til jul og få en desember full av alver, stjerner, engler og mye mer.

HALLOWEEN-aktiviteter

Halloween kalles også All Saints' Eve og er den dagen på året da skummelheten skinner gjennom i all sin koselige prakt – og det gjør du best med dekorasjoner. Gresskar, skjeletter og edderkopper i spindelvevet kan bidra til å skape en skummel atmosfære, akkurat som tradisjonen på denne skumle høstdagen. Så grip det skumle øyeblikket og vær kreativ, alene eller sammen med familien. Ta en titt på våre DIY-kits for å sette i gang de kreative halloween-aktivitetene.

Påskeaktiviteter

Påske betyr fargerike påskeegg, frekke påskekyllinger og luftige påskeharer. Påsken er kjent for å være full av aktiviteter for både barn og voksne. Tradisjonen tro kan du og barna blåse egg og male ansikter og mønstre på dem med tusjer. Hvis du derimot trenger en rask og enkel aktivitet, kan du også prøve et av våre DIY-kits. Disse boksene har alt du og familien din trenger. På denne måten slipper du å bruke tid på å lete etter håndverksartikler, og du kan bruke mer tid på å skape og nyte tid sammen med familien. Se våre DIY-kits fylt med morsomme og kreative aktiviteter til påsken.

KREATIVE AKTIVITETER FOR HVER SESONG

Heldigvis er ikke kreativitet bare forbeholdt påske, jul og Halloween. Du kan være kreativ hele året – uansett årstid. Vår og sommer er for eksempel fantastiske sesonger for å være kreativ utendørs. De mange soltimene gjør dette til et opplagt tidspunkt for å prøve å male, tegne og dekorere under åpen himmel. Om høsten og vinteren er det motsatt. I disse sesongene foretrekker vi å holde oss innendørs der det er varmt og tørt, fordi vi her kan sitte nedsenket i timevis mens vi strikker, syr eller klipper. Utforsk våre ulike sett og finn et som passer til sesongen – enten det er vår, sommer, høst eller vinter.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no