Velg fra aktivitet

På denne siden finner du en rekke kreative aktiviteter som gir en rekke muligheter for engasjerende læring – hvor du kan lage ting med glitter, filt, perler, leire og mye mer. Velg gjør det selv-sett etter ønsket aktivitet, og begynn deretter å skape. Eskene inneholder alt du trenger og sørger for at du får en god start.

 

>

{{ totalCount }} elementer

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Kreative aktiviteter

Når ferien er over, og hverdagen så smått starter opp igjen, savner vi ofte alle hyggelige aktiviteter, som hører ferien til - både de vi kunne sitte med i timevis, og de som samlet hele familien rundt bordet. I steden blir den hektiske hverdagen fylt opp med plikter og praktiske gjøremål - men hvem sier, at du ikke også kan få kreativitet inn i hverdagen? Normalt krever det stor forberedelsestid å finne alle de riktige materialene til de aktiviteter, du ønsker å sette i gang med. Men det behøver det ikke. Faktisk kan kreative aktiviteter være enkle hvis du velger våre DIY kits. I våre forskjellige DIY kits har vi samlet alle de hobbyartiklene, du trenger – og alt er nøye utvalgt, så du kommer igang med aktivitetene. Du kan følge veiledningen, som er inkludert i alle våre DIY kits. Den sørger for å guide deg fra start til slutt, og derfor egner våre DIY kits seg til nybegynnere og de som har holdt på en stund.

 

DIY kits til enhver smak

Er du en llten hobbyist, som elsker håndarbeid og gjerne vil lære en ny teknikk eller to? Så har både Mini DIY kits, Start DIY Kits og de klassiske DIY Kits, som tilbyr kreative aktiviteter av forskjellige typer – og du vil helt sikkert kunne finne flere, som du gjerne vil prøve:

 

  • Nålefilt

Myk ull mellom fingrene og hyggelige kvelder i stuens beste lenestol - det høres da ikke så verst ut? Med våre DIY kits med nålefilt kan du enkelt lage flotte figurer og søte pynteting til hjemmet ditt. I disse ferdigpakkede eskene har vi samlet ull, filtenåler og fleece m.m., som du kan bruke til den enkelte aktiviteten.

 

  • Modellering

Selvherdende modelleringsmasser er fantastisk for både barn og voksne, som ønsker en aktivitet fylt med kreativitet og mange muligheter. De fleksible materialene, kan hele familien nyte godt av. Det kan enkelt formes til alt mulig og figurer.

 

  • Perler og smykkedeler

Drømmer du om å lage din egne perlesmykker, men ikke helt vet hvor du skal starte? Da hjelper våre startsett og DIY kits til smykkefremstilling deg. Her er alle perlene og smykkedelene inkludert i esken, så du fritt starte med å skape armbånd, halskjeder og øreringer til deg selv eller en du er glad i.

 

  • Kartong og papir

Det er vanskelig å gå utenom klippe-klistre-prosjekter, når man nærmer seg årets høytider. Med kartong og papir har du mange muligheter for å kreere masse pynt til hjemmet – og trenger du inspirasjon eller hjelp for å komme igang, er våre DIY kits med kartong og papir et supergodt sted å starte.

 

Aktiviteter for hele familien

Er det noe våre esker av DIY kits er spesielt gode på, så er det å samle hele familien. Vi vet, at både barn og voksne elsker aktiviteter, der de kan få lov til å bruke kreativiteten deres. Det kan være små pynteting, som figurer av selvherdende leire eller smykker av fargestrålende perler. Så mangler du inspirasjon til aktiviteter fylt med kreativitet, som hele familien kan være med på, er våre DIY kits helt perfekte. Utforsk utvalget vårt her på siden, og gjør dere klar til masse familiekos.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no