Velg fra aktivitet

På denne siden finner du en rekke kreative aktiviteter som gir en rekke muligheter for engasjerende læring – hvor du kan lage ting med glitter, filt, perler, leire og mye mer. Velg gjør det selv-sett etter ønsket aktivitet, og begynn deretter å skape. Eskene inneholder alt du trenger og sørger for at du får en god start.

  • Kategorier
  • filtre
  • Sorter etter

Items 1-36 of 237

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

Items 1-36 of 237

Side
per side
Bruk stigende rekkefølge

KREATIVE AKTIVITETER

Når ferien er over og vi gradvis vender tilbake til hverdagen, savner vi ofte de mange hyggelige aktivitetene som assosieres med å være på ferie – der vi kunne sitte oppslukt av en aktivitet i timevis eller en aktivitet som samlet hele familien rundt bordet. I stedet er hverdagen full av plikter og praktiske oppgaver – men hvem sier at du ikke kan være kreativ med disse også? Vanligvis tar det mye tid å forberede seg til å finne alt det riktige materialet for aktivitetene du vil begynne å arbeide med. Men det trenger ikke å være slik. Faktisk kan kreative aktiviteter være enkle og ukompliserte hvis du velger våre gjør-det-selv-sett. I disse boksene har vi samlet alt du trenger til håndverket – og alt er nøye utvalgt slik at du får en god start på aktivitetene. Du kan følge instruksjonene som følger med alle eskene våre. De leder deg gjennom prosessen fra start til slutt, og derfor er våre sett egnet for både nybegynnere og erfarne håndverkere.

DIY-SETT FOR ENHVER SMAK

Har du en liten håndverker gjemt inni deg som elsker å lage ting og ønsker å lære en ny teknikk eller to? Da har vi mange forskjellige sett som tilbyr alle slags kreative aktiviteter – og du vil definitivt finne flere sett du gjerne vil prøve:

  • Nålefilt

Myk ull mellom hendene og koselige kvelder i stuens deiligste lenestol – ikke verst, ikke sant? Med våre gjør-det-selv-sett med nålefilt kan  du enkelt lage flotte figurer og søte dekorasjoner til hjemmet. Vi har fylt våre ferdigpakkede esker med all ullen, filtnålene og fleecen du trenger til hver aktivitet.

  • Modellering

Selvherdende modellermasser er ren moro for både barn og voksne som ønsker en kreativ aktivitet med et vell av muligheter. De fleksible materialene Silk Clay® og Foam Clay® kan brukes av hele familien. De kan lett formes til alle slags former og figurer.

  • Perler og smykkeproduksjonselementer

Drømmer du om å lage dine egne perlesmykker, men vet ikke nøyaktig hvor du skal begynne? Da vil våre gjør-det-selv-sett med smykker og DIY-sett til smykkeproduksjon hjelpe deg på veien. Alle perler og smykker er inkludert i esken, slik at du fritt kan lage armbånd, halskjeder og øredobber til deg selv eller noen du er glad i.

  • Kort og papir.

Årets høytidsdager er den beste tiden for papirutklipp. En god bunke med kort og papir gir deg mange muligheter til å skape et bredt utvalg av dekorasjoner til hjemmet – og hvis du trenger inspirasjon eller hjelp til å komme i gang, er våre DIY-kits med kort og papir et godt sted å starte.

AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN

Hvis det er én ting våre gjør-det-selv-sett og startsett er gode på, så fører de hele familien sammen. Vi vet at både barn og voksne elsker aktiviteter der de kan bruke kreativiteten. Dette kan være små dekorative ting som figurer laget av selvherdende leire eller smykker laget av fargerike perler. Hvis du trenger inspirasjon til kreative aktiviteter som hele familien kan være med på å lage, er våre sett perfekte. Utforsk vårt store utvalg på denne siden og gjør deg klar for masse familiemoro.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no