Creative starter kits

Savner du kreativitet, fordypning og læring i én pakke? Da bør du ta en titt på våre startsett og gjør-det-selv-sett, som er perfekte for alle som vil prøve en ny hobby eller lære en ny teknikk. I eskene finner du alle materialene du trenger, slik at du enkelt kan begynne å skape vakre og nyttige ting fra bunnen av.

Creative starter kits
Fraktboks
Fri frakt ved kjøp for over kr 599
Levering er 3-5 virkedager
Levering er 3-5 virkedager
  • Kategorier
  • filtre
  • Sorter etter

15 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge

15 Produkter

per side
Bruk stigende rekkefølge

DIY-SETT PAKKET MED KREATIVITET

Trenger du kreative aktiviteter å jobbe med i hverdagen – eller til å ta ut i helgene eller på festlige ferier? Prøv deretter våre spennende DIY-kits, der du kan lære nye teknikker, absorbere deg selv i noe og bli kreativ, alt i én pakke. Hvert sett inneholder alt du trenger til et kreativt prosjekt – og alt er nøye utvalgt og kombinert, slik at du kan bruke mindre tid på å lete etter forsyninger og mer tid på å skape. Det forberedende arbeidet kan raskt bli en stor jobb på egen hånd, noe som betyr at du aldri kommer i gang med de mange GDS-prosjektene du drømmer om å gjøre. Vi mener imidlertid at det alltid skal være enkelt og ukomplisert å være kreativ – og det er her våre DIY-kits og startsett kommer inn i bildet. De inneholder alt du trenger av hobbyartikler og instruksjoner, slik at du enkelt kan gå fra start til slutt med dine kreative aktiviteter.

Men hva om du ikke vet nøyaktig hvilken kreativ aktivitet du ønsker å prøve først? Heldigvis har vi mange forskjellige DIY-kits, startsett og læringskits, så vi er sikre på at du kan finne en eller flere som passer til deg og din kreative nysgjerrighet. Kanskje du vil flette din egen hengende dekorasjon, lage noen blomster av krepppapir eller male med akvareller?

STARTSETT FYLT MED LÆRING

Når satt du sist og lærte et nytt håndverk, prøvde en ny teknikk eller startet en ny hobby? I en tid der alt må gå virkelig fort, har behovet for lyddemping og intimitet bare økt – og dette gjør hobbykasser, som våre læringssett, svært populære. Med disse settene kan du fordype deg helt i et kreativt prosjekt og oppleve gleden ved å gjøre noe fra bunnen av – noe som vanligvis ville være vanskelig i en hektisk arbeidsdag fylt med praktiske oppgaver og faste aktiviteter. Våre startsett er laget for alle som ønsker å finne tilbake til gamle håndverkstradisjoner og lage vakre, praktiske ting fra bunnen av. Noen ganger kan det se komplisert ut, men i virkeligheten er de fleste gamle håndverkere ganske enkle – fordi våre startsett lærer deg de grunnleggende teknikkene og veileder deg hele veien fra start til slutt. Så enten du er nybegynner eller en mer erfaren håndverker, kan du enkelt lære en ny teknikk med et av våre mange startsett.

AKTIVITETER FYLT MED GODE ØYEBLIKK

Og gleden ved kreativitet er ikke bare din egen erfaring – mange av våre gjør-det-selv-sett og startpakker baner vei for ekte familietid. Både barn og voksne kan oppleve ro, absorbering og fordypelse i de kreative aktivitetene som våre ulike håndverkskasser tilbyr. Spesielt helger og ferier er det perfekte tidspunktet for å samle hele familien til kreative aktiviteter. Prøv å dykke ned i våre DIY-kits som matcher den kommende ferien. Når julen nærmer seg, kan du klippe ut og lime ut alle de klassiske juledekorasjonene, og i påsken kan du lage påskekyllinger, påskeharer og påskeegg.

Se vårt utvalg av gjør-det-selv-sett, som lar deg lage massevis av dekorasjoner til denne populære høytiden.

GJØR-DET-SELV-PROSJEKTER FULL AV PERSONLIGHET

Hva betyr egentlig GDS? Du kan se ordet overalt i dag, spesielt i kreative sirkler, der det nesten har blitt en fast del av ordforrådet. Gjør-det-selv er en forkortelse for begrepet "gjør-det-selv", og det er akkurat det det betyr. Ordet brukes i små og store hobbyprosjekter som du kan gjøre selv uten hjelp fra profesjonelle. Spesielt for oss kreative sjeler er det stor glede å gjøre ting selv og se de vakre resultatene. Du kan bruke dine små gjør-det-selv-prosjekter som dekorasjon i hjemmet, men du kan også dele dem med dine kjære – fordi det er ingenting som varmer hjertet mer enn hjemmelagde gaver.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no