Spar opp til 80% i årets beste kreative sommersalg til dine og barnas sommer-sysler: Se tilbudene her

Dekorerte treknagger

Artikkel
v14515

Dekorerte treknagger

Artikkel
v14515

De flate, runde knaggene av lyst tre er dekorert på hver sin måte. Det er tegnet med tusj på den ene, en annen er malt og behandlet med lakk for effektfull krakelering, den tredje med decoupage, mens den fjerde er gjort magnetisk med spesialmaling.

Velg produkt for idèen

Dette er et påkrevd felt.

Samlet pris for valgte produkter
din Customization
Kreativ idé
Dekorerte treknagger
Dekorerte treknagger

Er på lager

8,75 NOK

Sammendrag
  Creative idea
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Knagg med decoupage: Grunn emnet hvitt med Plus Color hobbymaling og la tørke.
  Guide step %d
  2
  Fest decoupagepapiret med decoupagelakken. La tørke og skjær av det papiret som er for mye med en hobbykniv. Lakker emnet med den samme lakken og la tørke.
  Guide step %d
  3
  Knagg med tusjtegning: Tegn et motiv etter fantasien med Uni Posca tusj. TIPS! Knaggen kan evt. lakkeres først med decoupagelakk. Husk tørketid.
  Guide step %d
  4
  Knagg med krakelering: Mal emnet med Plus Color hobbymaling i ønsket farge. Etter tørking påføres et dekkende lag Facetten-Lack, og krakeleringen oppstår.
  Guide step %d
  5
  Knagg som magnet: Emnet males med spesialmaling for magnetisk effekt. Magneter kan være print osv. Disse festes på selvklebende magnetfolie til å klippe i.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no