Decoupage på papp

Varekode:
v15059

Decoupage på papp

Varekode:
v15059

Pappartikler er ideelle å dekorere med papir. Velg mellom transparent papir (servietter, silkepapir og decoupagepapir) eller dekkende papir (glanspapir, gavepapir m.m.) Til påliming anbefaler vi decoupagelakk.

din Customization
Kreativ idé
Decoupage på papp
Decoupage på papp

Er på lager

39,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Decoupage med dekkende papir: Det er unødvendig å male pappemnet før decoupage (med mindre man kun ønsker delvis dekorasjon av emnet). Påfør blank decoupagelakk med pensel (små felter av gangen). Legg små riv/utklipp av f.eks. glanspapir over på decoupagelakken. Glatt ut med penselen fra midten og ut for å unngå luftbobler. Til slutt pensles decoupagelakk på hele overflaten for et ensartet utseende.
  Guide step %d
  2
  Decoupage med transparent papri: Det anbefales å male de mørke pappemnene hvite før decoupage så papirets farger og mønster fremstår klare og intense. Mal f.eks. med hvit Plus Color hobbymaling og la det tørke.
  Guide step %d
  3
  Klipp ut og riv av transparent papir limes på den malte overflaten med decoupagelakk. Teknikken er den samme som ved dekkende papir. NB: Hvis det velges servietter til decoupage er det kun det øverste laget av servietten som brukes. la det tørke.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no