Decoupage på papp

Decoupage på papp

Inspirasjon: 15059

Fra: kr 4,60

Til: kr 1 755,60

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 4,60

Til: kr 1 755,60

Pappartikler er ideelle å dekorere med papir. Velg mellom transparent papir (servietter, silkepapir og decoupagepapir) eller dekkende papir (glanspapir, gavepapir m.m.) Til påliming anbefaler vi decoupagelakk.
Sånn gjør du
Guide step 1
Step 1.
Decoupage med dekkende papir: Det er unødvendig å male pappemnet før decoupage (med mindre man kun ønsker delvis dekorasjon av emnet). Påfør blank decoupagelakk med pensel (små felter av gangen). Legg små riv/utklipp av f.eks. glanspapir over på decoupagelakken. Glatt ut med penselen fra midten og ut for å unngå luftbobler. Til slutt pensles decoupagelakk på hele overflaten for et ensartet utseende.
Guide step 2
Step 2.
Decoupage med transparent papri: Det anbefales å male de mørke pappemnene hvite før decoupage så papirets farger og mønster fremstår klare og intense. Mal f.eks. med hvit Plus Color hobbymaling og la det tørke.
Guide step 3
Step 3.
Klipp ut og riv av transparent papir limes på den malte overflaten med decoupagelakk. Teknikken er den samme som ved dekkende papir. NB: Hvis det velges servietter til decoupage er det kun det øverste laget av servietten som brukes. la det tørke.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva