Decoupage på glass

Artikkel
v15091

Glassemner er veldig fine å dekorere med papir. Velg f.eks. transparent papir (servietter, silkepapir og decoupagepapir). Til liming på glass anbefaler vi decoupagelakk til glass og porselen som kan varmeherdes, så glassemnet tåler avtørking med en fuktig klut.

Velg produkt for idèen

* Required Fields

Samlet pris for valgte produkter
Your Customization
Decoupage på glass
Decoupage på glass

Er på lager

4,90 NOK

Summary
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Decoupage med transparent papir. Papiret rives i små avlange biter (ha mange klar før du starter med decoupage). Påfør decoupagelakk med en pensel, legg en papirbit over og glatt ut med penselen fra midten og ut for å unngå luftbobler og bretter. Gjenta og la det tørke.
  Guide step %d
  2
  Emnet herdes i alm. ovn (ikke varmluft) ved ved 160°C i 30 minutter. Decoupagelakk til glass og porselen både limer og forsegler papiret og etter varmeherding kan emnet tørkes av med våt klut.
  Guide step %d
  Variant
  Men mønstrete transparent decoupagepapir er det mulig å kombinere riv og klipp på en spennende måte. NB: Ved decoupage med servietter brukes kun det øverste laget av servietter.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no