Cricut Maker (champagne)

Varekode:
2007002

Cricut Maker (champagne)

Varekode:
2007002
3 862,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Møt Cricut Maker, den ultimate smarte kuttemaskinen. Cricut Maker med muligheten til å bruke mer avanserte verktøy, gir deg friheten til å lage nesten alle DIY-prosjekter du kan forestille deg, fra 3D-kunst til hjemmedekor, smykker, trykk, vinyl, papirprosjekter og så mye mer. Den har verktøyene til å kutte hundrevis av materialer raskt og nøyaktig, fra det mest delikate papiret og stoffet til tøffe ting som kryssfiner, lær og lind. Bruk rotasjonsblad for å kutte stoff til et syprosjekt – uten bakmateriale. Bytt til knivblad (selges separat), og kutt tykkere og tettere materialer for ekstra dimensjon og dybde. Eller bytt raskt mellom rilling, gravering, debossing og andre dekorative effekter med en rekke Spesialspisser (selges separat). Cricut Maker har unik allsidighet når det gjelder kutting, et stort bibliotek med designidéer, symønstre som er tilgjengelige umiddelbart, brukervennlige apper, og tilbyr kutting på et profesjonelt nivå som alle kan bruke..

Se instruksjoner på www.start2cricut.com.

inkl. veiledning

Mer informasjon
Artikkel2007002
BrandCricut
Innholdsenhetstk.
Ean nummer093573563461
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
stikk

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no