Cricut Folietrykk 4 ark prøvetaker (juvelprydet)

Varekode:
2007656

Cricut Folietrykk 4 ark prøvetaker (juvelprydet)

Varekode:
2007656
287,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Omfavne ditt indre kongelige og skinn i vei! Intrikate design er enkle å kutte med Cricut-maskinen din, og du kan enkelt renske det for å forberede feilfri påføring. Lag en unik stil som er helt deg, og legg til strålende aksenter til fest- og hjemmedekor. Morsomme og reflekterende former, logoer og setninger er alle et kutt og et trykk unna med dette enkle varmeoverføringsmaterialet. Få hoder til å snu seg ved å legge til iøynefallende glans til puter, tepper, kurvforinger, veggtepper–og det er bare begynnelsen. Til bruk med alle Cricut kuttemaskiner. For et feilfritt påtrykk kan du bruke Cricut EasyPress®. Eller bruke et vanlig strykejern. Vedlikeholdsinstruksjoner Påfør bare på forhåndsvaskede eller helt tørkede materialer La det gå 24 timer etter påføring før du vask. Vask for hånd på vranga i kaldt vann, og heng til tørk. Ikke bruk blekemidler. Hvis du må stryke plagget, må du bare stryke det på innsiden.

Mer informasjon
Artikkel2007656
BrandCricut
Innholdsenhetpk.
Ean nummer093573337833
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 4 ark
str. 30x30 cm

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no