Kreativt Minikit

Varekode:
977365

Kreativt Minikit

Varekode:
977365
39,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
Endring variant

Materialsettet til skillpadde i kraftig kartong med vevd skjold av papirgarn og strimler klipt av emballasjeposen. Veiledning er inkludert.

Sett sammen skilpaddens kropp av kartong med den medfølgende dobbeltklebende tapen, så skilpadden får en 3D-form. Montèr trenden/snoren på kartongkroppen, og start deretter vevingen av skjoldet med raffia/papirsnor og plasttimler fra emballasjen.

Dette kittet/materialsettet er utviklet så det understøtter FN`s verdensmål nr. 14: "Livet i havet", der det settes fokus på, hvordan vi bevarer og sikrer bæredyktig bruk av verdens hav og deres ressurser. Gjennom den kreative prosessen og den etterfølgende lek er dette kittet en opplagt mulighet for å snakke om og lære om verdensmålene.

Innhold: Vev i grønn kartong, 3,5 meter papirsnor i forskjellige farger, dobbeltklebende tape, nål til montering av papirsnor og tråd til oppheng.

Mer informasjon
Artikkel977365
Innholdsenhetsett
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854399906
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form Skilpadde

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no