FRI FRAKT: Bruk koden 473211 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Kreativt minikit

Artikkel
977363

Kreativt minikit

Artikkel
977363
37,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager

Materialsett til vannmagnet og fisk i Silk Clay og silkepapir. Emballasjebøtten brukes til kropp og posen klippes og brukes som fangarme. Veiledning er inkludert.

Form ti fisker av Silk Clay. Plissèr silkepapiret til finner og hale og trykk de fast i kroppen. Lag vannmannen ved å bruke den tomme Silk Clay-bøtten. Klè yttersiden av bøtten med silkepapir. Klipp fengene ut av emballasjen/plastposen og silkepapir og tape det hele fast på innersiden av bøtten.

Dette kittet/materialsettet er utviklet så det understøtter FN`s verdensmål nr. 14: "Livet i havet", der det settes fokus på hvordan vi bevarer og sikrer bæredyktig bruk av verdens hav og deres ressurser. Gjennom den kreative prosessen og den etterfølgende lek er dette kittet en opplagt mulighet for å snakke om og lære om verdensmålene.

Innhold: Silk Clay i 2 forskjellige farger, 4 ark silkepapir i forskjellige farger, selvklebende tape og tråd til oppheng.

Mer informasjon
Artikkel 977363
Innholdsenhet sett
Årstid Basis
Ean nummer 5712854399845
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form Vannmagnet og fisk

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Mark image
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no