Fargeblyanter

Varekode:
38080

Fargeblyanter

Varekode:
38080
1 081,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Tykke trekantede fargeblyanter som gjør det enkelt å fargelegge.

Disse fargeblyantene er en ekte klassiker når det gjelder å tegne, skrive og pynte. De tykke, ergonomiske håndtakene sikrer at du får best mulig resultat - og du kan til og med bruke dem på ru og absorberende overflater, fra papp til krympeplast. Legg også merke til at disse fargeblyantene er miljømerket, noe som betyr at de oppfyller ekstra strenge krav til miljøpåvirkning og potensielle skadelige effekter hos barn og voksne.

Fargeblyanter som disse kan føre til en rekke fargerike prosjekter:.

  • La barna lage flotte tegninger og dekke kjøleskapet med fargerike kunstverk
  • Fordyp deg i en voksenmalebok og kjenn hvor stressfritt det er å fargelegge et motiv
  • Tegn på krympeplastark og lag fargerike figurer som du kan bruke på for eksempel nøkkelringer, halskjeder og øredobber
.

Fargeblyanter er en hit når du vil gi hverdagen litt ekstra farge. Bevæpnet med noen fargeblyanter kan både du og barna dine fargelegge alle typer tegninger på en enkel måte - fordi det ergonomiske grepet på fargeblyantene sikrer timevis med kreativ utvikling uten en eneste krampe i hånden. Mange barn elsker å fargelegge fordi det stimulerer fantasien, kreativiteten og konsentrasjonsevnen - i tillegg til at det er den perfekte innendørsaktiviteten når det er gråvær utenfor. Men voksne kan også få mye ut av fargeleggingen med fargeblyanter. Det kan lindre stress, og det å se hvordan fargene utvikler seg på papiret har en nesten terapeutisk effekt. Fargeblyanter er noe hele familien kan glede seg over - de inviterer brukerne til mange timers kreativ kvalitetstid. Hvis du leter etter flere fargestifter, har vi et stort utvalg på nettstedet vårt. Her finner du fargeblyanter i forskjellige størrelser, tykkelser og i alle regnbuens farger.

leveres i praktisk, rominndelt depotkasse

Mer informasjon
Artikkel38080
BrandColortime
Innholdsenhetfarge
ÅrstidBasis
Composite characteristicskjennetegn: JUMBO
Ean nummer5707167106839
Detaljmengde 12 farge
Innholdsmengde 12 stk.
L 17,45 cm
str.
mine 5 mm
Farge ass. farger

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Advarsel. Inneholder små deler. Kvelningsfare. Brukes under oppsyn av en voksen.
Safety Data Sheet
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no