Støpeformer

Stort utvalg av former til støping. Velg mellom plastformer og silikonformer til bl.a. betong-, gips- og såpestøping. Velg mellom mange forskjellige former og figurer.

 

>

{{ totalCount }} produkter

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

God kvalitet – former som kan brukes om og om igjen

I vårt sortiment finner du flere ulike støpeformer. Når du klikker på hvert produkt, kan du lese mer om produktet og dets spesifikasjoner. Blant annet vil du kunne finne ut hvilke temperaturer formen tåler, og om den er designet for betong, gips eller noe annet.

Alle våre former er av god kvalitet og kan brukes om og om igjen. Når du kjøper en støpeform her hos Creativ Company, får du timevis med lek og underholdning, slik at du kan slippe løs alle dine kreative evner. Vi utvider hele tiden utvalget vårt, så hold øye med denne siden – din nye favorittform kan være rett rundt hjørnet. Vi har former som passer for både voksne og barn.

La barna lage sine egne leker

I sortimentet vårt har vi flere former i morsomme og sprø former som barna kan leke med. Vi har bl.a. et utvalg av former med biler som kan støpes med betong eller gips. Barna dine kan ha nytte av å være involvert i selve skapelsesprosessen, selv om det er en god idé å være litt forsiktig og f.eks. bruk engangshansker. På denne måten får barna innsikt i hvordan de kan skape ting fra bunnen av – noe som virkelig fanger oppmerksomheten deres.

Deretter kan bilene lakkeres, og barna kan virkelig delta. La dem selv velge farger og la dem slippe kreativiteten løs. Dette vil antagelig øke interessen for å leke med bilene etterpå. I vårt sortiment finner du også et utvalg av dyrefigurer, så her er det gode muligheter for å finne former basert på barnets interesser. Det er en god idé å la barna velge de formene de synes er interessante.

Det handler om å inkludere barn i prosessen – slik lærer de best. Klikk på vår kreative katalog med ideer til inspirasjon til modellering og casting for barn.

Når barna ikke leker med figurene, kan de pynte hyller, vinduskarmer og nattbord på barnerommet.

For mange timers lek i sandkassen

Selvfølgelig finner du også mange plastformer i sortimentet vårt, som kan brukes i sandkassen. I tidlig alder begynner barna å leke i sanden, noe som stimulerer sansene deres. Følelsen av berøring aktiveres når du leker med sand – siden du kan leke med både våt og tørr sandkassesand.

Barna blir underholdt gjennom lek og kreativitet, samtidig som finmotorikken styrkes. Denne finmotorikken utfordres når f.eks. Sanden må trykkes ned i formene og deretter skyves ut igjen.

Barna kan slippe fantasien løs i sandkassen og bygge fascinerende sandslott, bake sandkaker og fordype seg i lek med våre plastformer. Du er rett og slett aldri for gammel til å leke i sandkassen – dette er noe både store og små barn synes er interessant.

Hvis du ikke har hage, eller hvis du bare har balkong, kan formene også brukes i badekaret når du leker med vann. Formene kan også tas med til en dag på stranden, hvor barna kan bli underholdt mens du som forelder kan sole deg og nyte en god bok.

Skap vakker innredning

Som du kanskje allerede har forstått, kan barna dine ha nytte av å leke med støpeformer. Men casting er også en kreativ aktivitet for voksne, der de fritt kan utforske sin egen fantasi.

I sortimentet vårt har vi flere silikonformer med vakre blomstermotiver, vakre hjerter og fjær i ulike størrelser. Dette gir deg en rekke muligheter til å skape flotte interiører som vil gjøre innredningen virkelig unik. Hjemmelagde produkter kan gjøre innredningen din utrolig personlig, og støping kan f.eks. brukes til å lage. oppheng til f.eks. vindu.

Klikk på vår katalog med ideer til inspirasjon til flotte interiørartikler i støping. Med våre støpeformer har du også muligheten til å lage din egen duftsåpe – som virkelig setter prikken over i-en på innredningen. Her finner du alt du trenger for å lage din egen såpe. Hjemmelaget såpe er også en fin vertinnegave.

Støpegips og betong kan være en lengre prosess, og derfor er det viktig at du er utstyrt med litt tålmodighet. Prosessen kan skape en følelse av innlevelse og ro, og er et kreativt prosjekt som alle bør prøve ut. Når du bruker hendene dine til noe kreativt, har du en tendens til å gi slipp på de dårlige tankene og bekymringene dine, mens du i stedet sitter dypt fokusert. Å være kreativ er nesten som en form for meditasjon.

Lag din egen juletrepynt

I sortimentet vårt finner du naturligvis også flere silikonformer som passer til den beste tiden på året – jul. Vi har former som snømenn, alver, hjerter, stjerner, juletrær og mye mer. Disse formene kan brukes til å støpe betong og gips. Når støpeprosessen er fullført, kan du søke i vårt store utvalg av , maling osv. som du kan bruke til å fargelegge de små formene.

Julepynten kan brukes til å pynte juletreet med, eller henges opp i vinduene, og skaper glede for hele familien – og for forbipasserende. Det er noe fantastisk med hjemmelaget julepynt, som kan lages sammen med hele familien og deretter oppbevares i generasjoner. Husk å legge året til dine vakre kreasjoner, slik at du alltid kan huske nøyaktig den julen du lagde din egen julepynt til treet.

Et godt tips er også å bruke formene som til-og-fra-kort, som da blir en liten ekstra julegave til mottakeren. Det er her du virkelig setter et personlig preg på gaveinnpakningen.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no