FRI FRAKT: Bruk koden 867450 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Broderiramme

Varekode:
41250

Broderiramme

Varekode:
41250
48,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager
Endring variant
  • 1 Stk., Dia. 25 cm
  • 1 Stk., Dia. 20 cm
  • 1 Stk., Dia. 10 cm
  • 1 Stk., Dia. 15 cm

Rund syramme av tre med spenne i metall. Fungerer både som verktøy for å spenne ut og feste stoff som skal broderes eller males og som ramme rundt det ferdige produktet

Rammen er ideèl til alle borderinterriserte, fra nysjerrige nybegynnere til erfarne. Den er enkel å bruke til ditt håndarbeid. Legg ditt broderistoff over rammens innerste ring. Plasser ytterrammen rundt denne rammen og sørg for at stoffet ligger stramt spendt til ytterrammen spennes til ved å skru på beslaget. Den er egnet til tradisjonelt flatt broderi med korssting, flatsting, broderi og anglaise, men også Punch Needle teknikken.

Med denne broderirammen kan du enkelt sitte med det elskede, gamle håndverket. Når du sitter i stuens gode lenestol med føttene oppe, blir rammen et helt uunværlige verktøy for deg. Dens stabilitet gjør stoffet helt plan, noe som gjør at du får det riktige grepet på handarbeidet og dermed de beste betingelsene for full fordypelse. En sikker fordel med broderirammen er at den i seg selv fungerer som en flott, stilsikker innramming av det lille kunstverket som du lager. Dette gjør den ideèl å henge opp på veggen, der den kan inspireres og beundres av familie og venner.

Mer informasjon
Artikkel41250
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854143875
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
dia. 25 cm

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no