Broderiramme

Varekode:
41250

Broderiramme

Varekode:
41250
52,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Rund syramme i tre med metallskrue som holder stoffet på plass mens du broderer.

Broderirammen er et enkelt, men effektivt verktøy for å strekke og feste stoff som du vil brodere eller male på. Plasser broderistoffet over den indre ringen på rammen og plasser den ytre rammen rundt den. Sørg for at duken er stram før du skrur på brakettmutteren for å stramme den ytre rammen.

En broderiramme gjør det enkelt å fordype seg i dette høyt elskede, gamle håndverket og de mange kreative mulighetene:.

  • Lag en vakker broderiramme ved hjelp av punch needle-teknikken
  • Pynt muleposen med et brodert motiv
  • Lag din egen veggdekorasjon med to broderirammer og ullgarn
  • Bruk rammen til mange forskjellige teknikker, som tradisjonelle flate broderier med korssting, flatsting eller engelskbroderi.
.

Broderirammen vår gir deg de beste forholdene for fullstendig fordypning. Rammen hjelper deg med å holde stoffet plant og gir deg et godt grep for å stabilt nålearbeid. Så bare len deg tilbake og nyt at du kan fordype deg i et kreativt broderiprosjekt - det er en avslappende og morsom aktivitet. Spesielt når det regner og blåser utenfor blir du ivrig med broderiet. Da kan du sitte inne og nippe til en god kopp te mens du lager vakre broderier og øver på de ulike teknikkene. Du kan for eksempel prøve teknikker som punch needle, korssting og flatsting, og hvis du trenger annet utstyr til broderiprosjektene dine, kan du være sikker på at du finner det her på nettstedet vårt. Du finner alt fra broderigarn og broderistoff til broderinåler og punch needles

Mer informasjon
Artikkel41250
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854143875
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
dia. 25 cm

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no