Cricut skjæremaskiner

La Cricut ta din kreativitet til helt nye høyder

Cricut er en serie av innovative og brukervennlige skjæremaskiner, som kan skjære og tegne på de fleste materialer. Blandt annet kan du, med din Cricut maskin lage utskæringer til hjemmelagde kort, flotte labels og dekorasjoner til bl.a. tekstil, glass og veggene hjemme. Det finnes ingen grenser for dine kreative muligheter, og det blir ikke enklere å sette et personlig preg på din kreativitet enn med Cricut.

Finn din nye beste Cricut venn

Her på siden finner du Cricut skjæremaskiner i flere størrelser til forskjellige behov, og  du kan finne tilbehør og kreative materialer til maskinene.

Cricut Joy

Liten, praktisk og robust skjæremaskin

Med denne Cricut skjæremaskinen får du en liten, men kraftfull hjelper til dine kreative prosjekter. Cricut Joy kan man skjære i, skrive og tegne på mere end 50 forskjellige materialer, så det er mye å sjekke ut. Den smarte Cricut Joy vil passe inn i ethvert hobbyrom, der den raskt vil bli din beste DIY venn. Størrelsen på denne Cricut maskinen gjør den dessuten til den perfekte skjæremaskinen til deg, som ønsker å ta din kreativitet med på farten.

Cricut Maker 3

Innovativ, intelligent og imponerende skjæremaskin

Vil du ha uanede kreative muligheter på et ekstra høyt nivå,  skal du velge en Cricut Maker. Denne Cricut maskinen kan både skjære, skrive, false, prege og mye mere i over 300 forskjellige materialer, så ingenting setter en stopper for dine kreative idéer. Maskinen er til deg, som har store kreative ambisjoner, og som er klar for å oppgradere verktøyene i ditt hobbyrom. Med Cricut Maker fra Cricut får du den ultimate maskinen – og som ikke er til å motstå.

Prøv din kreativitet med Cricut

Det åpner seg en verden av kreative muligheter for deg, som investerer i en maskin fra Cricut. Din nye Cricut maskin lager selv de mest kronglete og avanserte utskjæringer, så hold ikke tilbake. Det blir plutselig mye enklere og morsommere å lage dekorasjoner til hjemmet, hjemmelaget julepynt og alt til festen – alt fra invitasjoner til bordpynt og bordkort. Cricut lager enkelt pynt til kaker, tekstildekorasjoner og utskjæringer av stoff, når du vil sy. Du kan med andre ord lage dekorasjoner og pynt til enhver anledning med Cricut.

Kom igang med tilbehør og materialer fra Cricut

Når du har valg den rette Cricut maskinen til ditt kreative behov, kan du sjekke ut det store utvalget av Cricut tilbehør og kreative materialer. Her finner du ekstra kniver, tusjer og gode skjæremåter til maskinen, og du kan få fingrene i de smarte varmepresserene fra Cricut, som hjelper deg med å overføre dine motiver til ønskede overflater. Du kan velge blant en bred vifte av kreative materialer, alt  fra papir og kartonglærpapir og stoff til transferarkstrykefolie og vinyl.

 

>

{{ totalCount }} produkter

{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no