Bordløpere

Varekode:
593004

Bordløpere

Varekode:
593004
108,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Innbydende bordløper i 100 % polyester for deg som ønsker et vakkert samlingspunkt midt på bordet.

Legg løperen rett på trebordet, eller legg den over en duk når du dekker bordet til store fester. Klipp løperen til ønsket lengde med en saks. Hvis noe velter, kan du vaske løperen med en våt klut og litt såpe, siden den ikke kan vaskes i vaskemaskinen. Snart er den klar til å dekorere neste festbord.

En løper kan sette scenen for mange ulike stemninger:.

  • Skap en romantisk middag med lys, en klassisk duk og brettede servietter – og legg på løperen som den perfekte avslutningen
  • Gjør et vakkert bryllup enda vakrere med bordkort og kreppblomster som matcher den klassiske løperen
  • Skap en elegant borddekking til hverdagsmåltider og legg løperen på det nakne spisebordet
.

En løper er den perfekte prikken over i-en på en vakker borddekking. Gjestene dine vil se at du har øye for detaljer fordi løperen lyser opp den harmoniske borddekorasjonen, der hver eneste detalj er nøye gjennomtenkt. Alt passer sammen, fra fargen på løperen til fargen på ballongene, bordkortene og duskene. Alle profesjonelle festarrangører vil blekne i forhold til deg når du har fått tak i din kreative verktøykasse. En løper kan også være et friskt pust på spisebordet hjemme, der den kan skape en koselig middagsatmosfære for deg og familien.

Mer informasjon
Artikkel593004
Innholdsenhetrl.
Ean nummer5707167989432
Detaljmengde 1 rl.
Innholdsmengde 10 m
B 30 cm
Farge blå

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no