Borddekking og bordpynt i svart og pink

#v13791

Borddekking med svart duk, sølvfarget løper og lys og servietter i svart og pink. Alt fra Happy Moments. Bordpynt er dekosten av glass, serpentiner i sølv og smellbonboner, laget av papir. Bordkort er manillamerker, menykort er av kartong.

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   smellbonboner som bordpynt: A4 papir forkortes med 2 cm på den korte siden og deles på langs. Fra hver side brettes inn mot midten. Klipp skrå snitt i falsen i hver side.
Guide step %d
2.   Brett papiret ut og rull sammen og lim rundt et lite rør av kartong. Fest satengbånd gjennom hullene i begge ender av røret.
Guide step %d
3.   Menykort i svarte og hvite lag: klipp kartong - vekselsvis svart og hvitt og hele tiden mindre enn det forrige. Siste laget skal være en meny med svart print på hvitt papir. Fest alle lagene med det største bakerst, og pynt med dekosten.
Guide step %d
Eksempel   -
Guide step %d
Eksempel   Skriv navnet på et svart manillamerke med en Uni Posca tusch i sølv - og sett bordkortet fast i tennene på gaffelen.
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no