Borddekking og bordpynt i hvitt og grønt fra Happy Moments

#v14133

Bordet er dekket med hvit duk og løper av limefarget nett fra Happy Moments. Bordpynten er hjerter utstanset av strukturpapir. Menykort av hvit kartong pyntet med satengbånd. Bordkort er manillamerker festet på glassene med miniklyper.

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

{{ getVariantsButtonText(option) }}
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}

{{ getRewardMessage() }}

Guide step %d
1.   Brett esken etter veiledningen på emballasjen. Fyll den evt. med en liten overraskelse, og knyt til med et 3 mm smalt satengbånd. Stans ut et hjerte av strukturpapir med stansejern. Fest hjertet på lokket med dobbeltklebende tape.
Guide step %d
2.   Bordkort: Knyt satengbånd i hullet på et manillamerke. Lim fast et hjerte stanset ut av strukturpapir og skriv navn med en svart tusj. Fest bordkortet på et glass med en miniklype.
Guide step %d
3.   Bordpynt: Skjær to små, loddrette snitt i et utstanset hjerte. Trekk satengbånd gjennom og knyt som vist rundt flasken.
Guide step %d
4.   3-delt, stående menykort: Skjær hvit kartong 21x21 cm. Brett 3 fløyer a 7 cm med et falseben. Pynt forsiden med kartonglomme nederst (bruk Powertape på sidene og i bunnen). Sett menyen nedi (print på strukturpapir og sett på satengbånd).
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no