Batikk med snor

Varenummer: v15944

Lag nydelige uttrykk med batikk på tekstil. Brett kjøkkenhåndkleet av 100 % bomull og vikle snor rundt. Farge inn med batikkfarge for å skape unike mønstre.

Legg til ønskeliste
din Customization
Kreativ idé
Batikk med snor
Batikk med snor

Er på lager

36,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Vask og tørk et tekstilemne av bomull så det er appreturfri og dermed mere mottakelig for farge. Bruk harmonikateknikken ved å brette kjøkkenhåndkleet med harmonikabretter enten loddrett, vannrett eller diagonalt. Vikle deretter en fast ikke-elastisk snor rundt brettene. Stran underveis og knyt til slutt en knute.
  Guide step %d
  2
  Bruk bullseye teknikken ved å hive en liten topp opp på midten av kjøkkenhåndkleet og knyt en stram knute rundt toppen med snoren. Vikle snoren rundt kjøkkenhåndkleet så det dannes en pølse, som vist på bildet. Jo lengre pølse, jo større sirkelmønster dannes. Stram til underveis og knyt til slutt en knute.
  Guide step %d
  3
  Dekk av med plastikk og bruk handsker til arbeidet. Lag et fargebad til 350 g bomullsstoff ved å løse opp 0,5 kg salt i 1 liter kokende vann i en balje.
  Guide step %d
  4
  Tøm ytterligere 4 liter vann i baljen, så temperaturen blir mellom 30-60°C. Jo varmere vann, jo mørkere og intens blir fargen. Jo kaldere vann, jo lysere farge. Tilsett 50 ml batikkfarge til baljen og tøm i 100 g fikseringssalt. Rør rundt til fikseringsmiddelet er oppløst.
  Guide step %d
  5
  Legg kjøkkenhåndkleet i fargebadet. La det ligge i 5-20 minutter. Jo lengre tid, jo mørkere farge. Jo kortere tid, jo lysere farge.
  Guide step %d
  6
  Ta opp kjøkkenhåndkleet og fjern snoren, evt. med en saks. Skyll flere ganger i kaldt vann til vannet er klart. Vask til slutt kjøkkenhåndkleet i vaskemaskinen ved 40°C med litt såpe.
  Tilbake
  Jeg handler som
  Fortsett som guest
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Din personlige ønskeliste

  ✔ Se ordrehistorikken din

  ✔ Enkel betaling
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔️ Dine spesialpriser

  ✔️ B2B spesialprodukter

  ✔️ B2B-markedsføringsunivers
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Innhold spesielt for deg

  ✔ Dine spesialpriser
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no