Bæredyktige fisker

#v16586

Denne ideen lærer barna om FNs bærekraftsmål 12, som har som mål å sikre ansvarlig forbruk og produksjon. For å spare på jordens ressurser, er en av de viktigste tingene vi kan gjøre å gjenbruke og resirkulere ting i stedet for å produsere nye.

Denne ideen lærer barn om FNs bærekraftsmål 14, som har som mål å bevare og sikre bærekraftig bruk av verdenshavene og deres ressurser. Vi må minimere forurensning og beskytte dyr, fisk og planter, slik at vi kan bevare livet i havet.

Sett rørperler av bionedbrytbar plast på en perleplate etter fri fantasi, og tryll frem små, søte fisk. Stryk fiskene, og sett opphengssnor på, så fiskene kan pynte opp på en gren. NB: Skulle fiskene ende i vannet, vil plasten oppløses uten å belaste havmiljøet.

Velg produkter fra idèen

{{ optionsGroup.label }}

+ Show All ({{ option.items.length - 3 }})
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Totalpris
{{ getFormattedBundlePrice() }}
Guide step %d
1. Sett rørperler på en sekskantet perleplate, og form fisk etter fri fantasi.
Guide step %d
2. Legg perleplaten flatt og legg bakepapir over. Stryk forsiktig med et strykejern uten å presse for hardt, til perlene er smeltet sammen i det øverste laget.
Guide step %d
3. Vent 1 minutt. Fjern deretter bakepapiret, og la fisken avkjøle helt, før det evt. monteres en snor til oppheng.

Mer informasjon

Denne ideen lærer barna om FNs bærekraftsmål 12, som har som mål å sikre ansvarlig forbruk og produksjon. For å spare på jordens ressurser, er en av de viktigste tingene vi kan gjøre å gjenbruke og resirkulere ting i stedet for å produsere nye.<br><br> Denne ideen lærer barn om FNs bærekraftsmål 14, som har som mål å bevare og sikre bærekraftig bruk av verdenshavene og deres ressurser. Vi må minimere forurensning og beskytte dyr, fisk og planter, slik at vi kan bevare livet i havet.<br><br> Sett rørperler av bionedbrytbar plast på en perleplate etter fri fantasi, og tryll frem små, søte fisk. Stryk fiskene, og sett opphengssnor på, så fiskene kan pynte opp på en gren. NB: Skulle fiskene ende i vannet, vil plasten oppløses uten å belaste havmiljøet.

Mer informasjon
Artikkelv16586

Beskrivelse

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no