Pappesker dekorert som trommer med lærpapir, ringer og natursnor

Pappesker dekorert som trommer med lærpapir, ringer og natursnor

Inspiration: 15469

Fra: kr 25,00

Til: kr 2 742,00

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva

Availability: På lager

Fra: kr 25,00

Til: kr 2 742,00

Trommeesker av papp pyntet med lærpapir og natursnor som er montert med plastringer.
Guide step 1
Step 1.
Tegn opp på lærpapir etter bunnen og toppen på trommeeskens. Klipp ut sirklene. Mål omkretsen og bredden på kanten av bunnen og toppen på trommeesken.Tilfør 1,5 mm til bredden. Tegn to strimler etter målene og klipp ut.
Guide step 2
Step 2.
Lim delene på med VTR Glue. Smør også lim på trommeesken da lærpapiret suger endel. Fest evt. lærpapiret med elastikk, mens limen tørker.
Guide step 3
Step 3.
Mål omkretsen på trommen. Sett på lokket og mål fra kant til kant. Tilfør 1 cm. Klipp et stykke lærpapir i svart etter målene. Smør på VTR Glue og monter lærpapiret på trommen. Skyv det under bunnkanten så det ikke kommer frem en hvit kant.
Guide step 4
Step 4.
Klipp av overskytende lærpapir ved den første kanten.
Guide step 5
Step 5.
Klipp et stykke printerpapir etter trommeeskens omkrets (den store trommen er 40 cm) og lengden målt fra kant til kant mellom lokk og bunn. Tegn et mønster som vist på bildet så det er i alt 8 like store firkanter. Marker spissene ved toppen av esken så du kan lage hull.
Guide step 6
Step 6.
Lag hull ved markeringene med en hultang.
Guide step 7
Step 7.
Klipp 1 m natursnor og smør evt. VTR Glue på enden av den. Trekk snoren gjennom et hull innenfra og knyt en knute på innersiden av trommen. Sett en ring på snoren. Fest snoren i bunnen av trommen (se neste steg). Sett en ny ring på og trekk snoren gjennom hvert andre hull som vist på bildet.
Guide step 8
Step 8.
Fest snoren i bunnen ved å skubbe snoren ned bak kanten med en liten klatt lim. Bruk evt. spissen av en saks. Knyt de to snorendene sammen når du når hele veien rundt trommen. Klipp en ny snor på 1 m og monter den på samme måte i de tomme hullene.

Kjøp artikler fra ideen

Totalsum: kr 0,00

Inkl mva