Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.

Armbånd vevd av rocaiperler

Varekode:
v14587

Armbånd vevd av rocaiperler

Varekode:
v14587

Hver av de viste design er laget med små glassperler på smykketråd som er vevet fast mellom to stykker vokset bomullssnor. Et armbånd er avsluttet med knyttet lukning, det andre med glideknuter.

Velg produkt for idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
din Customization
Kreativ idé
Armbånd vevd av rocaiperler
Armbånd vevd av rocaiperler

Er på lager

31,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  I 1 mm tykk bomullsnor klippes 70 cm, som legges dobbel og festes med passende avstand (målt etter perlene) i et knytteboard. I smykketråden klippes 150 cm, der 5 rocaiperler trekkes til midten. Legg smykketråden under de to snorene og deretter over de fra hver side og gjennom rekken av perler.
  Guide step %d
  2
  Fortsett ved å sette 5 nye rocaiperler på smykketråden - først fra den ene siden og til sist fra den andre siden, så trådene krysser. I sidene legges trådene under snoren. (Mønster lages ved å variere perlenes farger og rekkefølge).
  Guide step %d
  3
  Avslutt ved ønsket lengde. Knyt en dobbeltknute i smykketråden i hver side.
  Guide step %d
  4
  Fjern arneidet fra knyttebordet og bind en knute i hver side tett på det vevede stykket. Lag f.eks. en knyttet lukning ved å krysse snorene som vist og knyte med et nytt stykke snor. Alternativet er glideknuter. Nermere veiledning fås på vår teknikkskole her på vår hjemmeside. Se ideene 12544 og 12499.
  Guide step %d
  Eksempel
  Ved rekker med 5 rocaiperler i vevingen oppnår armbåndet en bredde på 8 mm.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no