Armbånd med treperler og pynt

Varekode:
v14735

Armbånd med treperler og pynt

Varekode:
v14735

Armbåndene er med farget treperler. Delvis på elastikksnor der det også er trukket en dusk og metallperler på. Delvis på lærsnøre som er lukket med en metall lås formet som et anker.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
din Customization
Kreativ idé
Armbånd med treperler og pynt
Armbånd med treperler og pynt

Er på lager

31,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1
  Armbånd av lærsnøre med smykkelås: Klipp ca. 50 cm lærsnøre (2 mm tykk). Set bildet og monter snoren i smykkelåsens øye. Med den korteste enden vris 3 ganger rundt den lengste (i smykkelåsens retning). Lås med samme korte ende vekk fra smykkelåsen. Stram til og klipp overskytende snor av.
  Guide step %d
  2
  Trekk treperler på snoren (i dette eksempelet 19 stk).
  Guide step %d
  3
  Avslutt med en stor løkke som skal brukes til å feste rundt motsatte ende av smykkelåsen (det lille anker). Lag løkken etter samme fremgangsmåte som beskjrevet under trinn 1. (Ønskes nærmere veiledning? Se vår "Teknikkskole" på hjemmesiden. Skriv 12544 i søkefeltet)
  Guide step %d
  4
  Armbånd av elastikksnor: Klipp et stykke elastikksnor i ønsket lengde. Trekk treperler på og kombiner med metallperler og innimellom en dusk som er montert i en O-ring. Lukk med et råbåndsknopp eller et par meget stramme knuter.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no