Akvarellpapir

Artikkel
22110
89,00 NOK
Er på lager
(2-5 days)

Fyldig akvarellpapir av 100 % cellulose i riktig god kvalitet med strukturert overflate.

For å lykkes med akvarellen anbefales det å bruke akvarellfarger i pans med perlemorspigmenter (som har den virkningen at fargen vises på den svarte bunnen). Alternativt kan du bruke klassiske akvarellfarger i pans, der du blander i den hvite fargen til alle de øvrige fargene fra paletten. Dermed vises fargene på det svarte akvarellpapiret som pastellfarger. Fargekritt: Den porøse tørrpastellen, den myke og fettede oljepastellen eller de harde vokskrittene m-m- brukes direkte på den svarte bunnen. Husk å fiksere tørrpastellen til slutt med fixativ.

Ønsker du å jobbe med lyse farger på mørk bunn, er dette akvarellpapiret et godt valg med flere bruksmuligheter. Papiret svarte farge gir nye muligheter for dekorasjon med akvarellfarger, men også med fargekritt som f.eks. tørrpastell, oljepastell m.m. Viktig i forhold til alle fargene er det at det ikke er spart på pigmentene.

More Information
Artikkel 22110
Farge Svart
Innholdsenhet pk.
Årstid Basis
Gramvekt 300 g
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 10 ark
Papirformat A4
Farge svart

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no