Akvareklkritt i praksis

Varenummer: v13858

En akvarell lages av vannfarger. En teknikk hvor fargene fortynnes med vann så de blir transparente på det hvite papiret. Her demonstrert med akvarellkritt hvor fargen påføres tørr og derettet males over med pensel og vann.

Legg til ønskeliste
din Customization
Kreativ idé
Akvareklkritt i praksis
Akvareklkritt i praksis

Er på lager

24,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  Tegn et motiv på akvarellpapir med blyant, helst hardhet HB da den gir en fin strek uten å farge av. Alternativt kan vannfaste fargekritt også brukes, f.eks. Neocolor I.
  Guide step %d
  2.
  Viktig hvis akvarellpapiret ikke er fra en blokk med limte kanter: fest papiret på arbeidsbordet med maletape, så det ikke buler når det males. TIPS! Beskytt underlaget ved å legge plast mellom.
  Guide step %d
  3.
  Ved oppstreking med blyant: mal med akvarellkritt. Her Neocolor II. Dypp penselen i vann og mal på krittfargene til de flyter sammen.
  Guide step %d
  4.
  Ved oppstreking med vanlig fargekritt (vannfaste), f.eks. Neocolor I: mal med akvarellkritt. Her Neocolor II. Dypp penselen i vann og mal på krittfargene til de flyter sammen.
  Guide step %d
  5.
  TIPS! Benytt evt. akvarellkritt som blokkfarger. Det gjøres ved å male hver farge over på en plastlomme som fungerer som palett. Dypp deretter penselen i vann, hent akvarellfargen fra plastlommen og mal på akvarellpapiret.
  Tilbake
  Jeg handler som
  Fortsett som guest
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Din personlige ønskeliste

  ✔ Se ordrehistorikken din

  ✔ Enkel betaling
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔️ Dine spesialpriser

  ✔️ B2B spesialprodukter

  ✔️ B2B-markedsføringsunivers
  Dine fordeler ved innlogging

  ✔ Innhold spesielt for deg

  ✔ Dine spesialpriser
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no