Engel av isopor med decoupage

Varekode:
v14396

Engel av isopor med decoupage

Varekode:
v14396

Englene er satt sammen av ovale og flate isoporemner i forskjellige størrelser. Hode, hender og føtter er malt. Kroppen er kledd med decoupagepapir. Vinger er av metallkartong, mens hår og glorie er av piperensere.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
Kreativ idé
How to do it
Guide step %d
1
Decoupagepapir rives eller klippes i mindre biter og festes med limlakk på det isoporemnet som utgjør engelens kropp. La tørke.
Guide step %d
2
Mal de isoporemnene som utgjør kroppsdelene med A-Color matt i en hudfarge etter ønske. La tørke.
Guide step %d
3
Tegn øye og munn med en svart Poster Hobby Marker.
Guide step %d
4
Klipp blomsterpinner i mindre deler. Med den spisse delen av en blomsterpinne, bores hill i isoporemnene der de skal settes sammen. Fyll en liten klatt lim i hvert hull og sett sammen.
Guide step %d
5
Hår (3 stk) og glorie (1 stk) formes av piperensere i mindre biter og samles som vist. Bor hull med en blomsterpinne øverst i hodet på engelen. Ha en liten klatt lim nedi og stikk fast piperenseren.
Guide step %d
6
Print og klipp sjablongen til englevinger som finnes som en egen pdf-fil til denne ideen. Tegn av på metallkartong og klipp ut.
Guide step %d
7
Lim fast vingene på engelens rygg med Clear Multi Glue gel. La tørke.
Guide step %d
Mønsterark
-
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no