Å male med flytende akvarell

Varekode:
v13860

Å male med flytende akvarell

Varekode:
v13860

Aqua Pigment er flytende og kan brukes til mange ting. F.eks. på både tusj- og blyanttegnede motiver. Her demonstreres forskjellige teknikker til fargelegging på tradisjonelt akvarellpapir og imitert japanpapir.

din Customization
Kreativ idé
Å male med flytende akvarell
Å male med flytende akvarell

Er på lager

23,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  Kort om flytende Aqua Pigment: Malingen kan brukes på flere papirtyper, også vanlig papir. Det er utfordrende, men malingen kan blandes innbyrdes.
  Guide step %d
  2.
  Tegn et motiv med en svart permanent tusj på papiret (her akvarellpapir). Alternativt kan også en oljepastell brukes. Den har den fordelen at den hindrer akvarellfargene i å spre seg til uønskede partier på papiret.
  Guide step %d
  3.
  Viktig: Spenn akvarellpapiret ut på et fast underlag med maletape på alle sidene, så papiret ikke buer seg mens det jobber med våte farger. -Også japanpapiret spennes fast, men på sugende papir med plast nederst.
  Guide step %d
  4.
  Teknikken med vått på vått, som får fargene til å spres i papirets fibre: Fukt papiret - her med blyanttegnet motiv - med en svamp og mal.
  Guide step %d
  5.
  Teknikken vått på tørt, til maling av avgrensede områder ved f.eks. et tusjtegnet motiv: mett en våt pensel i den flytende malingen og mal.
  Guide step %d
  6.
  På det tynne, transparente japanpapiret vandrer flytende akvarellfarge spesielt mye. Derfor kan det være en god ide å tegne motivet etter fargelegging og tørking i stedet for å fjøre det først. Begge deler er mulig og gir hvert sitt uttrykk.
  Guide step %d
  7.
  Teknikken med å maskere områder på papiret der det ikke ønskes farger: Bruk mindre stykker maletape og fjern igjen etter maleprosessen.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no