Å male med flytende akvarell

Varekode:
v13860

Å male med flytende akvarell

Varekode:
v13860

Aqua Pigment er flytende og kan brukes til mange ting. F.eks. på både tusj- og blyanttegnede motiver. Her demonstreres forskjellige teknikker til fargelegging på tradisjonelt akvarellpapir og imitert japanpapir.

Velg produkter fra idèen

Dette er et påkrevd felt.

Total price for selected products
din Customization
Kreativ idé
Å male med flytende akvarell
Å male med flytende akvarell

Er på lager

51,00 NOK

Sammendrag
  Kreativ idé
  How to do it
  Guide step %d
  1.
  Kort om flytende Aqua Pigment: Malingen kan brukes på flere papirtyper, også vanlig papir. Det er utfordrende, men malingen kan blandes innbyrdes.
  Guide step %d
  2.
  Tegn et motiv med en svart permanent tusj på papiret (her akvarellpapir). Alternativt kan også en oljepastell brukes. Den har den fordelen at den hindrer akvarellfargene i å spre seg til uønskede partier på papiret.
  Guide step %d
  3.
  Viktig: Spenn akvarellpapiret ut på et fast underlag med maletape på alle sidene, så papiret ikke buer seg mens det jobber med våte farger. -Også japanpapiret spennes fast, men på sugende papir med plast nederst.
  Guide step %d
  4.
  Teknikken med vått på vått, som får fargene til å spres i papirets fibre: Fukt papiret - her med blyanttegnet motiv - med en svamp og mal.
  Guide step %d
  5.
  Teknikken vått på tørt, til maling av avgrensede områder ved f.eks. et tusjtegnet motiv: mett en våt pensel i den flytende malingen og mal.
  Guide step %d
  6.
  På det tynne, transparente japanpapiret vandrer flytende akvarellfarge spesielt mye. Derfor kan det være en god ide å tegne motivet etter fargelegging og tørking i stedet for å fjøre det først. Begge deler er mulig og gir hvert sitt uttrykk.
  Guide step %d
  7.
  Teknikken med å maskere områder på papiret der det ikke ønskes farger: Bruk mindre stykker maletape og fjern igjen etter maleprosessen.
  Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no