Kreativ-pakke - Skolestart

Varekode:
977518

Kreativ-pakke - Skolestart

Varekode:
977518
338,00 NOK
Utsolgt
(Produktet vil være tilgjengelig snart)

Bli klar til skolestart med dette materialsettet. Det innholder penalhus samt materialer til å dekorere penalhuset - bl.a. tekstiltusjer og "rub on stickers" . Du finner også matieraler til å lage blyantstopper og til å dekorere din egen bok med fix fineliners, fargeblyanter og stickers.

Materialsettet er perfekt for alle som skal starte på skolen og gjerne vil være med å lage sine egne ting til skolesekken. La barnene dekorere egne penalhus med medfølgende tekstiltusjer og rub on stickers med enten fine motiver eller bokstaver. For at penalhuset skal tåle håndvask, skal de først tegne med tekstilstusjer som deretter strykefikseres. Etter strykefiksering kan de dekorere ytterligere med rub on stickers som klippes ut og gnus på med redskapet i settet. La også barnene dekorere deres egen bok med rub on stickers, allminnelige stickers, fargeblyanter og finliners som også er gode å ha i penalhuset til skolestart. Sist, men ikke minst, kan de modellere deres egen blyantstopper med materialene i det kreative minikit.

Det dekorerte penalhuset tåler vær og vind samt mild håndvask. Bruk idebildene som inspirasjon til hva du kan lage.

Inneholder: Penalhus, rub on stickers, tekstiltusjer, kinabok, stickers, jumbo fargeblyanter, fineliners , kreativ minikit

Mer informasjon
Artikkel977518
Innholdsenhetsett
Ean nummer5712854549349
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no