FRI FRAKT: Bruk koden 473211 nå og få gratis frakt, når du handler for mere enn 300 kr.

Kreativt minikit

Artikkel
977435

Kreativt minikit

Artikkel
977435
37,00 NOK
Utsolgt
(Forventet på lager: 2021-08-30)
Endring variant

Materialsett til sprelle-bie med bevegelige vinger. Vingene til bien klippes av emballasjen. Tilfør tom dorull selv. Veiledning er inkludert.

Utover materialene i settet skal du også bruke en tom dorull, en hullmaskin og en saks. Start med å vri en piperenser rundt dorullen, så det danner biens striper. Lag to hull like over biens striper og et hull i toppen - få evt. hjelp av en voksen. Klipp nå ut vingene, som er illustrert på innsiden av emballasjen ogbrett de på midten. For at bien skal sprelle med vingene, settes en snor imellom hver vinge, så de er i forlengelse av hverandre. Lag hull med en hullmaskin eller en saks og monter vingene med snoren, perler og klips/soldater. Pynt til slutt bien med glitterlim, selvklebende rulleøyne, mosgummisirkler og lag biens føølehoirn av et stykke piperenser, pomponer og mosgummisirkler.

Tanken bak dette kittet/materialsettet er å inspirere til "kreativ med gjenbruk" og gjenbruke tom emballasje - både fra husholdningen (som doruller, melkekartonger, eggbrett m.m.) samt pakkens emballasje - og kombiner disse med fantasi og kreativitet til morsomme figurer. Gjennom den kreative prosessen od en etterfølgende leken er dett kittet en opplagtr mulighet for å snakke om og lære om gjenbruksmulighetene. Barna lærer å bruke deres kreativitet og at man ved å bruke sin fantasi kan sette avfall og enkle hobbymaterialer sammens med nye ting, som fantasifulle figurer, leker m.m. Dette inspirerer barna til å se tingen på nye måter og selv fortsette med å gjenbruke andre emner på kreative måter istedenfor å kaste.

Innhold: Piperensere, pomponer, bomullssnor, metallklips, selvklebende mosgummisirkler, selvklebende rulleøyne, plastperler og glitterlim. Mønsterark på innvendig side av emballasjen.

Mer informasjon
Artikkel 977435
Innholdsenhet sett
Årstid Basis
Ean nummer 5712854421546
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form Dorull sprelle bie

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Mark image Mark image
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no