Mini DIY Kit

Varekode:
977432

Mini DIY Kit

Varekode:
977432
43,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
  • truck-icon.png
  • Rimelig frakt fra kun 59 NOK

  • return_black.svg
  • Utvidet returfrist 30 dager.
  • e-maerke.svg

Innhold: Papirstrimler, paljetter, pomponer, Sticky Base, selvklebende mosgummisirkler og rulleøyne. Mønsterark på innvendig side av emballasjen..

Materialsettes til morsom klovn av doruller med ben og armer av musetrapper. Emballasjen utnyttes til klovnefiguren. Tilsett tom dorull selv. Veildning er inkludert..

Utover materialene i settet skal du også bruke en tom dorull og en saks. Start med å lage kroppen til klovnen ved å blande og elte Sticky Base og paljetter sammen til en klistret masse som brukes til å klè den ene halvdelen av dorullen. Klipp deretter hatten til klovnen, sommerfugl og kinder, som er illustrert på innersiden av emballasjen. Monter delene med Sticky Base. Brett musetrapper av papirstrimler og lim de på som armer og ben. Pynt til slutt klovnen med rulleøyne, neste av glitter-mosgummi samt en pompon på hattens topp og en på hvert ben som føtter/sko..

Tanken bak dette kittet/materialsettet er å inspirere til "kreativ led gjenbruk" og gjenbruke tom emballasje - både fra husholdningen (som doruller, melkekartonger, eggbrett m.m.) samt pakkens emballasje - og kombiner disse med fantasi og kreativitet til morsomme figurer. Gjennom den kreative prosessen og den ettefølgende leken er dette kittet en opplagt mulighet for å snakke om og lære om gjenbruk. Barna lærer å utfolde deres kreativitet og at man ved å bruke sin fantasi kan sette avfall og enkle hobbymaterialer sammens med nye ting, som fantasifulle figurer, leker m.m. Dette inspirerer barna til å se tingene på nye måter og selv fortsette med å gjenbruke andre emner på kreative måter istedenfor å kaste.

Mer informasjon
Artikkel977432
Innholdsenhetsett
EAN5712854421485
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form Dorull klovn

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no