Krativt minikit

Varekode:
977431

Krativt minikit

Varekode:
977431
39,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
Endring variant

Materialsett til morsomt kalejdoskop med glitterpapir og fargerike perler. Emballasjen utnyttes til kalejdoskopet. Tilsett tom doruller selv. Veiledning er inkluder.

Utover materialene i settet skal du også bruke en tom dorull og en saks. I den ene enden: Brett speilpapiret til en trekant, og legg det ned i røret. Klipp og montèr en sirkel i selvklebende mosgummi, og lukk røret. I den andre enden: Klipp en sirkel av transparent hardfolie, og montèr den i røret. Legg perler i røret og lukk enden med plastemballasje og strikk. Mønstrene dannes, når du skrur kalejdoskopet. Pynt til slutt røret med glitterpapir samt glitterstjerner.

Tanken bak dette kittet/materialsettet er å inspirere til "kreativ med gjenbruk" og gjenbruke tom emballasje - både fra husholdningen som doruller, melkekartonger, eggbrett m.m.) samt pakkens emballasje - og kombiner disse med fantasi og kreativitet til morsommefigurer. Gjennom den kreative prosessen og den etterfølgende leken er dette kittet en opplagt mulighet for å snakke om og lære om gjenbrukbare ting. Barna lærer å bruke deres kreativitet, og man ved å bruke sin fantasi kan sette avfall og enkle hobbymaterialer sammen til nye ting, som fantasifulle figurer, leker m.m. Dette inspirerer barna til å se tingen på nye måter og selv fortsett med å gjenbruke andre emner på kreative måter i steden for kaste det.

Innhold: Ark og stjerner i selvklebende mosgummi, strikk, plastperler, metallperler, glitterpapir og hardfolie.

Mer informasjon
Artikkel977431
Innholdsenhetsett
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854421461
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form Dorull kalejdoskop

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no