Mini DIY Kit

Varekode:
977362

Mini DIY Kit

Varekode:
977362
41,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Innhold: 4 ark silkepapir i forskjellige farger, liten pensel, lim og tråd til oppheng..

Materialsett til solfanger/oppheng av kartong med dekorasjon av silkepapir. Emballasjen utnyttes til opphenget. Veiledning er inkludert..

Klipp ut kartongringen fra emballasjen. Riv silkepapir i mindre stykker og lim de på den ene siden av hver kartongring med den medfølgende limen. Lim den ene dekorerte kartongringen på plastposen fra emballasjen og klipp rundt ringen. Lag nå jordkloden ved å decoupere/lime silkepapir på plastposen og lim deretter på den andre kartongringen. Heng jordkloden i vinduet som et oppheng/solfanger og se lyset reflektere..

Dette kittet/materialsettet er utviklet så det understøtter FN`s verdensmål nr. 14: "Livet i havet", der det settes fokus på, hvordan vi bevarer og sikrer bæredyktig bruk av verdens hav og deres ressurser. Gjennom den kreative prosessen og den etterfølgende leken er dette kittet en opplagt mulighet for å snakke om og lære om verdensmålene.

Mer informasjon
Artikkel977362
Innholdsenhetsett
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854399814
Detaljmengde 1 sett
Innholdsmengde 1 sett
Motiv/Form

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no