NABBI BioBeads

Varekode:
9067780

NABBI BioBeads

Varekode:
9067780
43,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot
NB: Vi anbefaler ikke å stryke NABBI BioBeads sammen med standard NABBI-perler, da standardperlene er mer varmefølsomme enn NABBI BioBeads.

Miljøvennlige perler, perfekt for de som ønsker å være kreative samtidig som de tar vare på miljøet..

NABBI BioBeads er et bærekraftig valg for perler. Akkurat som vanlige perler, kan de enkelt strykes sammen. Legg først perlene på en perleplate og dekk med bakepapir. Stryk deretter forsiktig med lett trykk slik at perlene smelter sammen. La bakepapiret avkjøles før du tar det av. Når det er avkjølt, fjerner du motivet fra perleplaten. NB: Vi anbefaler ikke å stryke NABBI BioBeads sammen med standard NABBI-perler, da standardperlene er mer varmefølsomme enn NABBI BioBeads..

Med NABBI BioBeads kan du være kreativ med god samvittighet, siden de brytes ned i naturen uten å etterlate forurensning i vann eller jord. Du kan trygt begynne å lage mange gjenstander med perler:.

  • Lag perlemotiver på perleplater.
  • Bruk perlene til å lage perlesmykker som halskjeder og øreringer.
  • Lag søte jule- og påskedekorasjoner til å henge i vinduskarmen.
  • Lag vakre serviettringer til festen.
.

NABBI Bioperler er biologisk nedbrytbare fordi de er laget av materialet Biodolomer. Biodolomer er fremstilt av svensk rapsolje og kalk fra Norge. Derfor er NABBIs miljøvennlige perler det perfekte valget for de som er opptatt av bærekraft. Perlene kommer i et stort utvalg av farger, noe som gjør det ekstra enkelt å lage mange fargerike perlemotiver. Både voksne og barn kan bruke de miljøvennlige perlene - enten til å lage vakre perlesmykker eller til å lage vakre motiver på perleplater. De flotte, små perleprosjektene styrker finmotorikken og kreativiteten.

Mer informasjon
Artikkel9067780
BrandNabbi
Innholdsenhetpk.
Composite characteristicskjennetegn: medium
Ean nummer7393968007017
Detaljmengde 1 pk.
Innholdsmengde 1000 stk.
str. 5x5 mm
Farge lilla

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no