Figurperler og perler for barn

Skal barna lage sine egne smykker, kan de bruke barneperler og figurperler. Her finner du et stort utvalg av perler i alle mulige former. Velg mellom mange farger, former og blandingssett til både hobby-, barnehage- og skolebruk.

Ta godt vare på smykkene dine

  • Oppbevar smykkene i et smykkeskrin.
  • Ta av deg smykkene når du driver med idrett, bader, sover eller vasker deg
  • Unngå at det kommer hårspray, parfyme, lotion o.l. på smykker

 

>

{{ totalCount }} produkter

>
{{ $t('You have seen %1 of %2 items').replace('%1', getProductsLength()) .replace('%2', totalCount) }}

Perler i alle mulige farger og fasonger

Det er knapt noen perler vi ikke har i utvalget vårt. Vi har perler i alle regnbuens farger og i mange morsomme motiver. Du finner bl.a. perler til barn formet som hunder, pandaer, kongelige kroner, blomster, epler, hodeskaller, terninger og mye mer.

Perlene er billige – men vær forsiktig, du kan raskt bli avhengig av dem – og samlingen din vil sannsynligvis vokse seg større og større. Kjøp gjerne en stor pakke og bland perlene fritt, slik at du har noen forskjellige perler å velge mellom til kreative prosjekter.

Perlene kan brukes av både voksne og barn. Ser du etter noe annet enn motivperler? Klikk herfor å finne alle våre mange forskjellige perler. Vi har blandet et stort utvalg av bokstavperler, naturperler, treperler og glassperler. Prøv å blande disse perlene med de formede perlene for å skape et lekent og fargerikt uttrykk. 

Lag fargerike smykker til hele familien

Det er selvfølgelig en god idé å begynne å lage smykker til hele familien. Fordi vi har et stort utvalg av perler, er det mulig å gjøre smykkene personlige.

Den formede kulen har et lekent design – med både farger og motiver. De formede perlene er for de som tør å skille seg ut fra mengden og leke med ulike stiler.

Finn inspirasjon nedenfor i våre forslag til hvordan du kan lage vakre smykker til hele familien. Den perfekte bursdags- eller julegaven.

  • Lag et armbånd til en stor fotballfan. Er det noen i din familiekrets og venner som elsker fotball? Da er det en god idé å lage et armbånd med vakre fotballperler. Du kan for eksempel kombinere dem med andre nøytrale perler i favorittfargene til klubben – f.eks. gult og blått for en lojal Brøndby-fan, eller svarte og røde perler for en lojal FCM-supporter.

  • Lag et halskjede til en dyreelsker. Vi har et kjempestort utvalg av dyreperler, så det er gode muligheter for å lage et vakkert smykke til en dyreelsker. Velg yndlingsdyrene deres og kombiner dem med neonfargede perler eller andre fargerike perleformer.
  • Lag et vakkert par øredobber til bestemor. Du kan aldri få for mange øredobber – spesielt ikke hjemmelagde øreringer. Bestemor (eller svigermor, bestevenn) er garantert å ha en favorittfarge. Derfor er det lurt å velge et par øredobber i denne fargen. Mottakeren vil glede seg over å motta et smykke som er unikt og personlig.

Mulighetene er uendelige når du bruker våre formede perler. Ikke glem å kjøpe resten av smykkene, som kjeder og smykkeverktøy. Alle disse finner du naturligvis i sortimentet vårt.

Psst ... nå som du allerede lager smykker til hele familien, må du også huske å lage noen til deg selv for å gi smykkeskrinet et lite løft.  

Lag pynt til barnebursdagsselskaper og andre festlige anledninger

Selvfølgelig kan formede perler og barneperler brukes til mye mer enn bare å lage orety smykker. De kan også brukes i innredningen eller til store festarrangementer.

  • Du kan for eksempel feste perler på snor og henge dem rundt i partyteltet eller ved vinduene. Du må gjerne følge temaet for festen, hvis det er et. Det kan for eksempel være en barnebursdag med et dyretema, der perler formet som verdens dyr vil være flotte til pynt. Etterpå kan du bruke dekorasjonen på barnerommet, som vil gi interiøret et friskt pust.

  • De formede perlene kan også festes til sugerør for å skape et festlig utseende – og barna vil synes det er veldig morsomt. Dette er ikke bare underholdende, det er også praktisk, ettersom barna alltid kan finne sitt eget glass igjen.

  • Perlene kan brukes til pynt. Plasser for eksempel perlene i bunnen av et telys eller en vase, da dette vil gi julepynten et lekende uttrykk.


Det er også en god idé å bruke perlene som en del av underholdningen. Du kan for eksempel holde en liten, kreativ workshop for de minste barna, der de har mulighet for å lage sine egne flotte smykker. Det er god underholdning, og barna vil like å ha laget sine egne unike smykker, som raskt blir sitt favorittsmykke.

Perlene kan også brukes til vanlig lek. Når barna får disse morsomme og artige perlene i hendene, finner de raskt en måte å leke med dem på som gir dem god underholdningsverdi.

Barneperler – men for alle aldre

Bare fordi de kalles barneperler, betyr det ikke at perlene ikke kan brukes av mange forskjellige aldersgrupper og bare av barn. Grunnen til at de kalles barneperler er delvis på grunn av den relativt store størrelsen, noe som gjør dem enkle å gripe. De er ikke en type perler som bare glir ut av små barnehender.

Men perlene kan også være flotte for mennesker som har problemer med bevegelighet på en eller annen måte. Flere av perlene er vinklet, noe som gjør dem enklere å holde. Så disse perlene kan være flotte for personer som har nedsatt bevegelighet eller problemer med finmotorikken. Dette gir målgruppen de beste forutsetningene for å fortsette å engasjere seg i noen spennende og kreative prosjekter.

Kreative prosjekter med formede perler er relativt lett tilgjengelige. Du kan selv bestemme vanskelighetsgraden på det kreative prosjektet.

Søk i vår omfattende katalog over ideer, der du finner enda mer inspirasjon fra våre spennende og vakre ideer ved hjelp av formede perler. I katalogen finner du for eksempel et eksempel på hvordan du kan lage din egen unike uro ved hjelp av formede perler, som er den perfekte gaven til babyshoweren. Det er mange prosjekter du kan kaste deg ut i – derfor er det nesten helt nødvendig å ha en god porsjon formede perler i hjemmet, slik at du alltid har noe å gjøre i grå og kjedelige ettermiddagstimer.

Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2021-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | c/o Postens logistiksenter | NO-0060 Oslo | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no