Dekkfarge

Varekode:
642067

Dekkfarge

Varekode:
642067
93,00 NOK
Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
30 dagers utvidet returrett
Frakt kun fra 59 NOK
Enestående på Trustpilot

Semidekkende,vannbasert matt temperamaling/dekkfarge i god kvalitet. Egnet til papir, papp, tre, kulisser m.m.

Malingen kan påføres med pensel eller rulles på overflaten med en skumrull. Verktøy skylles i lunket vann etter bruk. Malingen kan blandes med limlakk for bedre festeevne og blank overflate..

Denne matte malingen er spesielt utviklet til barns bildearbeid på hvitt papir, kartong og kardus - og derfor også populært kaldet plakatmaling eller dekkfarge. Da det er begrenset mengde bindemiddel i en temperamaling, er den enklere å vaske av enn en akrylmaling - og derfor er malingen også populær til de mindre barna. Bruk på mørke eller fargede flater vil fargen dempes lett, da den ikke er fulldekkende. Malingen er ikke vannavvisende og kan derfor ikke smitte av, når den er tørr. A-miljømerkingen er din trygghet for at produktet oppfyller ekstra krav rundt miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos barn og voksne.

Mer informasjon
Artikkel642067
FargeGrønn
Innholdsenhetfl.
Ean nummer5708848030696
Detaljmengde 1 fl.
Innholdsmengde 500 ml
Overflatebehandling matt

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no