Miniatyrrom

Varekode:
57891

Miniatyrrom

Varekode:
57891

Dette produktet er dessverre ikke tilgjengelig for privatkunder. Produktet kan være tilgjengelig for deg som B2B eller offentlig kunde, etter at du har logget inn. Trenger du hjelp? Ta kontakt med våre kundebehandlere.

Er på lager
Levering er 3-5 virkedager
Endring variant

Lek boligstylist og tren finmotorikken med dette samle-selv-settet som inneholder mange forskjellige materialer (tre, stoff, papir, plast og metall) til å sette sammen og innrede et miniatyrrom. Alt er i beste kvalitet med meget fine detaljer. Utførlig engelsk veiledning er inkl.

Før du starter med samlingen av de mange små delene, anbefales det aå gå gjennm den utførlige veiledningen med fine steg-for-steg illustrasjoner, samt gå gjennom alle materialene og delene i kassen. Alt er pakket klar til bruk og det eneste du skal gjøre er å samle og montere delene med limen som er med, samt fargelegge med maling. Pinsetten brukes til de minste delene, når det skal limes, monteres og males.

Miniatyrverden eller Mini World er en populær trend, der du skaper små eventyrlige miljøer. De små samle-settende er bra for finmotorikk og fordypelse - og resultatene er fasinerende. Et herlig koseprosjekt for større barn og voksne.

Inneholder bl.a.: Tredeler til verksted og møbler, stoff i flere design, miniverktøy av metall og en lampe med lys (inkl. batteri). Utover det remedier til jobben -f.eks. en praktisk pinsett, lim, maling og pensel

Mer informasjon
Artikkel57891
Innholdsenhetstk.
ÅrstidBasis
Ean nummer5712854175906
Detaljmengde 1 stk.
Innholdsmengde 1 stk.
B 22,5 cm
H 19 cm

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no