Plus Color Tusj

3 Stk., L: 14,5 cm, Strek 0,7 mm, Svart, Råhvit, Regngrå, 5,5 ml
#39991
0% of 100
0
7
Spesialpris 136,25 NOK Selling Price 151,00 NOK
Tilbudet ender om
Gyldig til 10-10-2023
Er på lager
Levering er 2-4 virkedager
  • truck-icon.png
  • Rimelig frakt fra kun 59 NOK

  • return_outlined.svg
  • Utvidet returfrist 30 dager.
  • e-maerke.svg

Vannbaserte, heldekkende tusj til bruk på malte overflater, kartong, papp, stein, tre m.m. Tørker raskt og silkematt og har utskiftbar filtspiss (ekstra inkl.). Fargen matcher den tilsvarende fargen til malingsserien Plus Color.

Rist tusjen godt og trykk pumpespissen forsiktig opp og ned, til fargen renner ut til spissen og tusjen er klar til bruk. Slik skifter man ut filtspissen: Første gang: Ta tak i filtspissen, trekk den forsiktig ut, snu den rundt og stikk den inn igjen. Neste gang skiftes den ut med spissen i toppen. På overflater, der det er en risiko for at faren renner ut (f.eks. på rå tre), anbefales det på forhånd å lakkere overflaten, noe som git et flott resultat..

Den lett avrundede tegnespissen og de dekkende fargene gir mange muligheter for bruk til dekorasjon på malte og lakkerte flater, men også på papir, papp, tre, sten m.m. Det som er spesielt er at hver farge har en fullstendig tilsvarende og matchende farge i Plus Color hobbymalingsserien. Det gir noe helt spesielle muligheter for fine og harmonisk kombinasjon av maling og tusj på alle mulige evner. Den ekstra filtspissen i toppen gir tusjen ekstra lang levetid og er enkel å skifte ut. Man kan skifte filtspiss fire ganger da hver filtspiss er like i begge ender. Plus Color tusjens A-miljømerking er din trygghet for at produktet oppfyller ekstra strenge krav rundt miljøbelastning og mulige skadelige virkninger hos barn og voksne.

10%
Mer informasjon
Artikkel39991
BrandPlus Color
Innholdsenhetstk.
EAN5712854303965
Detaljmengde 3 stk.
Innholdsmengde 3 stk.
L 14,5 cm
strek 0,7 mm
Farge svart;råhvit;regngrå
Skriv din egen omtale
Du omtaler:Plus Color Tusj, L: 14,5 cm, strek 0,7 mm, svart, råhvit, regngrå, 3 stk./ 1 pk., 5,5 ml
Din vurdering:
EUH211 Advarsel! Farlige respirable dråper kan dannes ved sprøyting. Sprøytetåke må ikke innåndes.
Datablad
Mark image
A-merket - Produktet begrenser miljøbelastning og helseskadelige bivirkninger hos barn, unge og voksne. Produktet overholder gjeldende krav samt skjerpende krav fremsatt av Fellesrådet For Formings- og Hobbymaterialer.
Tilbake
Jeg handler som
Fortsett som guest
Dine fordeler ved innlogging

✔ Din personlige ønskeliste

✔ Se ordrehistorikken din

✔ Enkel betaling
Dine fordeler ved innlogging

✔️ Dine spesialpriser

✔️ B2B spesialprodukter

✔️ B2B-markedsføringsunivers
Dine fordeler ved innlogging

✔ Innhold spesielt for deg

✔ Dine spesialpriser
Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no