Weekend Sale: Nyt helgen med 20 % rabatt i vårt store utvalg av Plus Color hobbymaling. Finn din rabattkode her.

Silikonolje til Pouring Fluid

Varekode:
30185

Silikonolje til Pouring Fluid

Varekode:
30185
62,00 NOK
Er på lager
Levering er 5-7 virkedager

Skap flotte celler/bobler i din fluid maling/akryl pouring med dette silikonbaserte mediet, som tilføres en blanding av akrylmaling og Pouring Fluid fra samme serie. Silikonoljen gir nye egenskape til blandingen , så det ferdige resultatet får et abstrakt, celle-lignende uttrykk.

Følg fremgangs måten med å blande akrylmaling og Pouring Fluis i et beger pr. farge. Tilsett nå 2-3 dråper silikonolje til blandingen (pr. farge) og rør. Etter alle fargene er samlet i lag i et beger og tøm ut på et malelerett, kan boblene/cellene skyves rundt ved f.eks. å blåse med et sugerør eller en hårføner med kald temperatur. PS: Sørg for å dekke med plast der det skal jobbes.

Med Akryl.Pouring og silikonolje kan du enkelt skap eabstrakte malerier uten å være den fødte kunstner. En skikkelig morsom aktivitet, der man aldri helt har bestem tresultaten på forhånd og der uttrykket kan variere i det uendelige. Prøv også teknikken på andre overflater som f.eks. tre.

Mer informasjon
Artikkel30185
Innholdsenhetfl.
Ean nummer4000798121587
Detaljmengde 1 fl.
Innholdsmengde 20 ml

Levering
Vi etterstreber å sende varene dine 1-2 dager fra bestillingsdag og normal leveringstid er 5-7 virkedager.

Returvarer
Du har alltid 14 dagers full returrett, så lenge varene returneres i uåpnet originalemballasje. Sånn gjør du: En returvare sendes som vanlig postpakke, vedlagt kopi av fakturaen eller angitt med returordrenummer opplyst av kundeservice. Etter at vi har mottatt varene, får du pengene tilbake. Enten pr. kreditnota eller som overføring til din konto.

Copyright © 2013-present Creativ Company. Alle rettigheder reservert | Håkon den godes gate 1 c | 7600 Levanger | Norge | 74 08 58 80 | mail@cchobby.no